Cum a fost surprins Ludovic Orban în Capitală. Ipostaza a atras zeci de comentarii: „Lumea îi face poze ca și mine, pe ascuns”

Beatrice Dumitru 17.05.2023, 11:35
Cum a fost surprins Ludovic Orban în Capitală. Ipostaza a atras zeci de comentarii: „Lumea îi face poze ca și mine, pe ascuns”

Ludovic Orban este liderul formațiunii Forța Dreptei, partid pe care l-a înființat după ce a fost dat afară din PNL după aproape 30 de ani. În urmă cu câteva zile, acesta a fost surprins într-o ipostază inedită prin București și comentariile au început să curgă în mediul online. Cum a fost văzut fostul premier al României.

Cum a fost surprins Ludovic Orban

Ludovic Orban a fost exclus din PNL în noimbrei 2021, după ce pierduse funcția de președinte al partidului din care făcea parte încă din 1992. La doar o lună după acest episod, pe 14 decembrie 2021, el a înființat formațiunea Forța Dreptei. Zilele trecute, fostul premier al României a fost văzut într-o ipostază inedită în București.

Liderul partidului Forța Dreptei, a fost surprins de un internaut în metrou și a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în care Ludovic Orban citește de pe telefonul mobil, notează Gândul. „E cine cred eu că e? #fortadreptei Ludovic Orban”, a scris Gabriel Dimofte pe Facebook, cel care a și făcut poza cu Ludovic Orban în metrou.

Cum a fost surprins Ludovic Orban în Capitală. Ipostaza a atras zeci de comentarii: „Lumea îi face poze ca și mine, pe ascuns”
Ludovic Orban, liderul partidului Forța Dreptei. Sursa foto: Facebook

„Este ceva rău că folosesc metroul?”

Imaginea a atras zeci de comentarii, unele chiar răutăcioase, dar Ludovic Orban le-a dat replica celor care au comentat și a menționat că sunt peste 500.000 de români care folosesc metroul. „Mais, oh la la, e chiar Ludovique!” / „Așa rău a ajuns?!” / „Se plimba sa îl vadă lumea?”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Este ceva rău în faptul că folosesc metroul ca să mă deplasez?” sau „Am mașină, am carnet, nu beau dar folosesc metroul pentru că este rapid și comod”, au fost răspunsurile lui Ludovic Orban.

Ludovic Orban a intrat în politică în 1992, ca membru al PNL- Aripa Tânăra (PNL-AT), partid care s-a rupt din vechiul PNL în vara anului 1990, la iniţiativa unui grup de tineri liberali format din Călin Popescu Tăriceanu, Dinu Patriciu şi Andrei Chiliman.

În 2014, a pierdut şefia PNL în faţa Alinei Gorghiu, dar în 2017 a fost ales din nou preşedinte al liberalilor după o competiţie cu Cristian Buşoi. La Congresul PNL din septembrie 2021 a candiat pentru un nou mandat, dar a fost învins de Florin Cîţu

Ludovic Orban a fost consilier local, viceprimar al Capitalei, ministru al Transporturilor, parlamentar şi prim-ministru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...