EXCLUSIV. Giani Kiriță s-a reprofilat după ce s-a lăsat de fotbal. Cu ce se ocupă acum, imaginile sunt clare

Andreea Bisinicu 17.12.2020, 15:37

Cu ce se ocupă acum Giani Kiriță, după ce s-a lăsat de fotbal. Fostul „câine roșu” a dispărut din lumina reflectoarelor, de o bucată de vreme, iar acum a revenit în atenția presei după ce a fost surprins în zona Herăstrău din Capitală, practicând alt sport înafară de fotbal. Ce făcea Giani Kiriță în miezul zilei, paparazzi impact.ro l-au surprins împreună cu un prieten. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta.

Cu ce se ocupă acum Giani Kiriță, după ce s-a lăsat de fotbal

Cu ce se ocupă acum Giani Kiriță, după ce s-a reprofilat. Fostul fotbalist Giani Kirita zis „The King” a „trădat” fotbalul în detrimentul sportului alb. Da, ai ghicit, fostul „câine roșu” a lăsat sportul rege pentru tenis. Spunem sport alb fără nici o referire la dosarul despre care cei de la cancan.ro au relatat despre denunțul pe care fostul fotbalist l-a făcut în legătură cu un presupus trafic de cocaină. Paparazzi impact.ro l-au surprins, recent, pe Giani Kiriță împreună cu un prieten în Capitală.

Cei doi s-au bucurat de o partidă de tenis, jucând timp de două ore într-un balon din zona Herăstrău din București. La plecare, Giani Kiriță și amicul său au mai schimbat câteva vorbe și râsete, după care fiecare s-a îndreptat către propriul automobil, niciunul dintre ei nepurtând mască de protecție. Fostul fotbalist de la Dinamo și-a cărat singur rachetele până când a ajuns la mașină. Și-a dat jos geaca și fesul, înainte să se urce la volanul BMW-ului său.

Giani Kirita s-a bucurat de o partida de tenis impreuna cu un prieten, in zona Herastrau din Capitala
Giani Kirita s-a bucurat de o partida de tenis impreuna cu un prieten, in zona Herastrau din Capitala

Giani Kiriță i-a cerut demisia șefului de la Dinamo

Giani Kiriță este o legendă a clubului Dinamo. Fostul „câine roșu” a avut parte de un eveniment neplăcut, la începutul lunii septembrie 2020. Potrivit celor de la prosport.ro, Giani Kiriță i-a cerut demisia șefului de la Dinamo. Fotbalistul a trântit ușa biroului lui Bogdan Bălănescu, cerându-i să plece de la conducerea clubului din Ștefan cel Mare. Kiriță, furios, i-a reproșat lui Bălănescu faptul că ar fi „distrus” echipa și că cel mai bine ar fi fost să plece, deoarece, potrivit lui, nimeni nu-l mai suportă.

„Bogdane, ai zis ca îți dai demisia! Ai distrus Dinamo, tu chiar nu înțelegi? De ce nu pleci? Nu te mai vrea nimeni aici, suporterii nu te mai suportă! Ce ai făcut tu pentru Dinamo de ai tupeul asta?”, i-a strigat Kiriță lui Bălănescu, potrivit prosport.ro.

Chiar dacă nu se înțelege foarte bine cu șeful de la Dinamo, Giani Kiriță a primit o ofertă din partea lui Cosmin Contra, antrenorul echipei. „Guriță” i-a propus lui Giani Kiriță să preia o grupă de copii de la Dinamo.

Giani Kirita si-a scos geaca inainte sa urce in masina
Giani Kirita si-a scos geaca inainte sa urce in masina

Ce relație există între Elena Ionescu și Giani Kiriță

De ceva vreme, cei din presă au scris despre o potențială relație între Elena Ionescu și Giani Kiriță. Recent, frumoasa solistă a scos un videoclip la piesa „Bate inima”. În filmare apare Giani Kiriță, care este un foarte bun prieten de-al artistei. Deși fanii, curioși din fire, au speculat că s-a înfiripat ceva între câștigătoarea „Survivor România” și fostul concurent de la „Exatlon”, Elena Ionescu i-a lămurit pe admiratorii ei cu privire la ce relație are cu Giani Kiriță:

„Am lansat o piesă, Bate inima, împreună cu Giani Kiriță. Va fi o mare surpriză. Un stil de muzică nou și pentru mine. El s-a descurcat foarte bine. Noi am mai cântat de-a lungul timpului împreună, pe la petreceri, pe unde ne-am mai întâlnit. Ne cunoaștem și ne înțelegem foarte bine. Am făcut vocalize cu el, am filmat videoclip. S-a descurcat perfect.”, a spus frumoasa Elena Ionescu, potrivit playtech.ro

Urmăriți Impact.ro și pe