Cum a fost surprins fiul lui Ștefan Bănică Jr. la Saga Festival. Tânărul s-a distrat pe cinste FOTO

Ioana Bucur, Alexandru Teodorescu 13.09.2021, 15:37
Cum a fost surprins fiul lui Ștefan Bănică Jr. la Saga Festival. Tânărul s-a distrat pe cinste FOTO

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. s-a bucurat de câte ore de muzică și voie bună la unul dintre cele cele mai mari concerte din București. Cum a fot surprins Radu Ștefan Bănică la Saga Festival, weekend-ul trecut.

Fiul lui Ștefan Bănică Jr., printre participanții la Saga Festival

Saga Festival, ediția 2021, a adus la București nume mari de pe scena internațională. Lista impresionantă de participanți le-a determinat pe multe vedete de la noi să se „infiltreze” în public. Printre cei care s-au distrat pe cinste weekendul trecut a fost nimeni altul decât Radu Ștefan Bănică.

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a profitat de moment și s-a fotografiat cu scena impresionantă în spate, publicând imaginile pe paginile sale de social media. Îmbrăcat în negru, cu o geacă de piele și părul dat pe spate, tânărul dovedește că este unul dintre cei mai cool actori din noua generație. Iar asemănarea cu celebrul său tată nu poate trece neobservată.

Publicul din România a fost cucerit de Radu odată cu participarea sa la show-ul transformărilor, „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, unde a reușit câteva interpretări ce sigur vor rămâne în istoria emisiunii.

Cum a fost surprins fiul lui Ștefan Bănică Jr. la Saga Festival
Radu Ștefan Bănică

Saga Festival versus Untold

Un bucureștean care a participat la festivalul din Capitală a făcut o comparație între acesta și festivalul Untold din Cluj-Napoca.

„Nicuşor Dan, ai pierdut votul meu forever chiar şi în cazul în care aş avea de ales între tine şi Firea peste 3 ani. Nu este posibil să iei decizii atât de stupide, să dai un oraş întreg peste cap, să blochezi un bulevard întreg pentru câteva sute de persoane să nu mai poată să ajungă acasă mii de oameni din cartierul Băneasa pentru că tu, în imensa înţelepciune de primar, ai zis să le dai un bulevard întreg organizatorilor festivalului să facă cu el… nimic! Nu mai vorbim ca bubuie geamurile caselor dintr-un cartier intreg!!!”, a scris bărbatul pe Facebook.

Saga Festival versus Untold s-a transformat în Dan vesrsus Boc:

„Am fost la Untold, de câteva ori. Altă organizare, locaţie impecabilă, oraş administrat inteligent. Ca să ne fie tururor clar: Romaero nu e Cluj Arena, nu e locaţie de evenimente, nu are protecţii fonice şi nici acustică, e făcuta să se repare avioane acolo, nu pentru concerte! Şi e în mijlocul unui cartier de blocuri!!!!

Saga nu va fi niciodată Untold. Aşa cum Nicusor Dan nu este şi nu va fi vreodată Emil Boc şi probabil de aceea Bucureştiul nu va fi niciodată Cluj Napoca!”, a mai spus acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...