Cum a fost părăsită Cătălina Ponor pentru o voleibalistă. A fost la un pas să ajungă la altar cu o vedetă internațională

Stan Filon 18.03.2023, 16:35

Cătălina Ponor a trecut printr-o perioadă neagră din viața ei, când a fost părăsită de iubit. S-a întâmplat chiar când sportiva din România se aștepta chiar să fie cerută în căsătorie. Se iubea cu un atlet care a fost inclus în top 50 cei mai sexy sportivi ai planetei și era foarte fericită.

Cum a fost părăsită Cătălina Ponor pentru o voleibalistă

Cătălina Ponor, în vârstă de 34 de ani, a avut parte de o decepție în dragoste în urma căreia a suferit enorm. Tripla campioană olimpică de la Atena a iubit cu patimă, însă se pare că nu a primit la schimb aceeași pasiune pe care ea a investit-o.

Gimnasta l-a cunoscut pe gimnastul Tommy Ramos în vara anului 2012, la un concurs internațional și s-au plăcut din prima clipă. A fost dragoste la prima vedere. Ponor tocmai ieșise dintr-o relație cu un om important din sportul românesc, iar sportivul american cu origini portoricane era singur.

Cum a fost parasita Catalina Ponor pentru o voleibalista
Cum a fost parasita Catalina Ponor pentru o voleibalista

S-a iubit cu un sex-simbol

Flacăra iubirii a fost intensă, iar la scurt timp după ce s-au cunoscut românca și-a anunțat logodna cu Tommy Ramos. Ea se aștepta să fie cerută în căsătorie de iubitul ei sex-simbol însă sportivul se pare că avea cu totul alte planuri. Tommy Ramos, cel mai bun gimnast din Porto Rico, medaliat cu aur la Jocurile Centralamericane, s-a îndrăgostit de o altă femeie. O cheamă Vilmarie Mojica și practica volei de performanță în Puerto Rico. Rivala în dragoste a Cătălinei Ponor a fost căpitanul echipei naționale feminine la Turneul Olimpic de calificare din Japonia din 2008.

Pe cât de intensă a fost flacăra iubirii dintre Cătălina Ponor și Tommy Ramos, se pare că ea s-a stins la fel de repede. Între timp, voleibalista i-a dăruit ți un copil sportivei. Despărțirea a fost una foarte dureroasă pentru sportiva din România, iar timp de trei ani a preferat să stea singură.

Tripla campioană olimpică de la Atena și-a refăcut și ea viața, însă mult mai târziu. Cătălina Ponor s-a căsătorit cu regizorul Bogdan Jianu, care este cu 18 ani mai în vârstă decât fosta gimnastă, iar de curând a devenit mamă de băiat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...