Cum a fost convins un om de afaceri turc să sponsorizeze Dinamo. „A făcut un gest pentru noi”

Marian Cărăvan 08.12.2020, 15:38
Cum a fost convins un om de afaceri turc să sponsorizeze Dinamo. „A făcut un gest pentru noi”

După dezamăgirea produsă de investitorii spanioli care au preluat Dinamo, a venit și o veste bună pentru clubul din Ștefan cel Mare. Cum a fost convins un om de afaceri turc să sponsorizeze Dinamo.

Un om de afaceri turc sponsorizează Dinamo. Cum a fost convins

Dinamo are nevoie de bani, problemele financiare au tot chinuit-o în ultimii ani. În acest sens, Radu Birlică, directorul de marketing al lui Dinamo, a luat legătura cu un om de afaceri din Turcia, pentru a-i propune să o sponsorizeze pe Dinamo. Abdullah Kigili nu este deloc străin de fenomenul fotbalistic. Vicepreședinte de 11 ani la Fenerbahce, Kigili este fondatorul companiei care-i poartă numele. Este un retailer de haină important pe piața din Turcia. Din ceea ce spune Radu Birlică, omul de afaceri turc ar fi dispus să o sponsorizeze pe Dinamo. Directorul de marketing al „câinilor” îl prezintă pe omul de afaceri turc într-o lumină favorabilă.

„E mult mai complexă discuția vizavi de asocierea respectivă, chiar ieri am avut o întâlnire. Asta a spus și dânsul, că în condițiile actuale și cu bugetul actual, este imposibil să vină lângă club. Dar a făcut deja un gest față de noi, pe care îl veți vedea zilele următoare.

A făcut un gest să ajute clubul. Vom face un contract în imediata perioadă. E vorba și de bani, a vrut să facă un contract de sponsorizare. Banii vor intra imediat ce discut cu managementul clubului, să găsim soluția astfel încât să fie bine pentru club. Voi vorbi cu cei care sunt aici, domnul Șerdean, domnul Couto, o să-l anunț și pe domnul Eftimescu”, a declarat Birlică în direct la GSP Live.

Dinamo Bucuresti va fi sponsorizata de un om de afaceri turc
Dinamo Bucuresti va fi sponsorizata de un om de afaceri turc

Cosmin Contra a ajuns la capătul puterilor. A plecat de la Dinamo

Deși la început a crezut în proiectul spaniolilor care au aterizat la Dinamo, Cosmin Contra a dat înapoi când și-a dat seama că investitorii nu-și onorează promisiunile. Tehnicianul a anunțat pe rețelele sociale că pleacă din România cu durere în suflet. Nici el nu și-ar fi putut imagina situația dezastruoasă în care a ajuns clubul la care a pus suflet.

„Dragi suporteri dinamovişti, plec din România cu o mare durere în suflet. Nu mi-am imaginat niciodată că proiectul în care am crezut cel mai mult în viaţa mea este o mare minciună. Vă rog să îmi iertaţi naivitatea.

Am garantat pentru nişte oameni pe care nu îi cunoşteam şi am greşit. Au fost cele mai grele 4 luni din cariera mea de antrenor, din cauza problemelor, minciunilor, promisiunilor…”, a scris Cosmin Contra pe contul său de Instagram, după ce a plecat de la Dinamo.

Urmăriți Impact.ro și pe