Cum a divorțat Cove de prima soție. Femeia a scris despre bătăile pe care le încasa de la prezentator

Stan Filon 15.02.2022, 14:32

Puțini români știu, dar Cove mai are un copil, dintr-o căsnicie anterioară. Mariajul cu mama copilului s-a terminat urât și au fost lansate acuzații foarte grave. Fosta sa soție a spus atunci că Gabriel Coveșeanu, pe numele său real, nu este deloc bărbatul galant și elegant care vrea el să pară la televizor. Femeia a povestit mai multe episoade violente la care a fost supusă de prezentatorul de televiziune.

Iată cum a divorțat Cove de prima soție

Actorul Gabriel Coveșeanu intră în casele românilor de ani de zile, cu emisiunile prezentate de el. Este foarte iubit de fani, dar este și un actor foarte talentat și un manager iscusit. În 2018 a câștigat concursul de proiecte de management pentru Teatrul „Ion Creangă”, devenind astfel directorul instituției. Proiectul său de management a obţinut nota 9,17, dar trebuie menționat și faptul că a fost singurul candidat. De asemenea, actorul a jucat zeci de roluri la teatrul respectiv, unde și-a început cariera în 1997.

Viața personală a lui Cove seamănă puțin cu o piesă de teatru. A avut parte și de momente frumoase, dar și de momente tensionate. Între 2009-2010, Cove a fost căsătorit cu Maria Movileanu, fiica fostei prezentatoare TV, Carmen Movileanu. În urma mariajului, s-a născut Bogdan Matei. Gabriel Coveșeanu a fost acuzat de fosta sa soție de agresiune. Femeia a spus că a fost victima ieșirilor violente ale soțului său în repetate rânduri. Prezentatorul de televiziune a negat episioadele violente și a spus că soția a spus asta atunci când el i-a cerut în instanță să-și vadă copilul. Așadar, a spus că este o răzbunare din partea soției.

Cum a divortat Cove de prima sotie
Cum a divortat Cove de prima sotie

„Am suferit foarte mult”

„Mi-a fost foarte greu să mă hotărăsc să scriu despre toate aceste lucruri, unele dintre ele personale şi delicate, şi am suferit foarte mult fără să mă plâng nimănui, dar s-a depăşit orice limită, pe toate planurile. Nimeni n-ar crede că acest bărbat matur de 36 de ani, care s-a căsătorit din dragoste, îşi poate lovi soţia care-şi ţinea copilul în braţe la numai două luni după ce a devenit tată”, declara presei Maria Movileanu.

Cei doi s-au despărțit într-un final, iar Cove și-a găsit liniștea în brațele Florentinei Ene, medic de profesie. Cei doi s-au căsătorit în anul 2013 și au un băiețel împreună.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...