Ce relație au, de fapt, Andrei Ștefănescu și fosta sa soție. Antonia a dezvăluit, în sfârșit. „Poate părea ciudat” (Exclusiv)

Stan Filon 10.02.2022, 14:18
Ce relație au, de fapt, Andrei Ștefănescu și fosta sa soție. Antonia a dezvăluit, în sfârșit. „Poate părea ciudat” (Exclusiv)

Cunoscutul cântăreț Andrei Ștefănescu a fost văzut foarte des la domiciliul fostei sale soții, în ultimul timp, iar fanii au început să chicotească și să vorbească despre o împăcare surprinzătoare. Cântărețul și fosta sa soție, Antonia, care i-a dăruit și un băiețel, au petrecut sărbătorile împreună, însă acestea au trecut, dar Andrei continuă să petreacă zile, dar și nopți, la domiciliul fostei sale soții. Ei bine, acum s-a aflat adevărul!

S-a aflat ce relație au, de fapt, Andrei Ștefănescu și fosta sa soție

Andrei Ștefănescu și Antonia au fost împreună 7 ani. S-au iubit cu pasiune și s-au și căsătorit, însă după numai un an de zile de mariaj cei doi au decis că este mai bine să se despartă. Divorțul a avut loc la notar, într-o discreție totală, iar povestea de iubire s-a terminat. Cei doi au ales atunci să își informeze fanii despre ultimele evenimente petrecute în viața lor.

„Dragii noștri, după cum bine știti, mereu am fost discreți cu evenimentele din familia noastră, lucru pe care l-am făcut și acum. Din respect pentru voi, am hotărât că este momentul să vă informăm despre situația noastră, pentru a nu exista neînțelegeri. Dupa 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact, la mijlocul acestei veri, am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie, am finalizat divorțul la notar pe cale amiabilă și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai”, anunțau ei, pe Instagram.

S-a aflat ce relatie au, de fapt, Andrei Stefanescu si fosta sa sotie
S-a aflat ce relatie au, de fapt, Andrei Stefanescu si fosta sa sotie

„Suntem o familie, chiar dacă pare ciudat”

Ei bine, cântărețul a început să petreacă tot mai multe zile, dar și nopți, la casa fostei sale partenere de viață, iar lumea a început să vorbească. S-a spus chiar că Andrei Ștefănescu și Andra ar mai fi dat o șansă relației lor de iubire. Cea care a venit cu explicații a fost Antonia.

„Noi am trimis un comunicat despre acest lucru, unde am explicat foarte clar ce s-a întâmplat, ce am făcut și ce o să facem. Este casa noastră. Facem același lucru, suntem cu Ayan. Facem multe lucruri cu el, nu este nimic diferit față de când am divorțat sau față de sărbători, când am petrecut împreună. Stăm mult timp cu cel mic, asta facem în continuare. Nu (n.r. nu e vorba de o împăcare), suntem o familie, chiar dacă pare ciudat. Lumea se ceartă, dar aici nu este cazul”, a declarat Antonia pentru Playtech.ro.

Soția lui Andrei Ștefănescu a mai fost întrebată și cum o găsește luna iubirii, așa cum mai este cunoscută luna februarie, când se sărbătorește Sfântul Valentin. Tânăra a spus că luna februarie o găsește cu multă iubire de sine.

Urmăriți Impact.ro și pe