Cum a decis Irinel Columbeanu să nu mai plece în Spania de Sărbători. „Am primit și o poză să văd ce am pierdut”

Badea Violeta 03.01.2023, 08:31

Irinel Columbeanu a avut parte de un an nu tocmai plin de bucurii. Acesta s-a confruntat cu unele probleme financiare, iar dorul de fiica sa l-a măcinat și îl macină zilnic. Pentru a se mai liniști, fostul afacerist plănuise o bine meritată vacanță, însă planurile i-au fost date peste cap. Iată cum a decis Irinel Columbeanu să nu mai plece în Spania de Sărbători!

Planurile de vacanță ale lui Irinel Columbeanu au fost date peste cap

După un an 2022, în care lucrurile nu au mers foarte bine pentru Irinel Columbeanu, fostul om de afaceri plănuise o bine meritată vacanță. Acesta avea de gând să ajungă în Spania, însă și-a anulat zborul spre Marbella în ultimul moment.

Într-un interviu pentru Playtech Știri, fostul milionar de la Izvorani a mărturisit că a luat această decizie din cauza unor probleme existente pe aeroporturile din Spania.

„Îmi și pregătisem deja în bagaj papionul care scăpase nears din incendiul fostei mele case de la Izvorani. Am sesizat însă multe alarme privind nebunia din aeroporturile din Spania.

Aș fi dat-o-n bară rău de tot dacă mă riscam să mă îmbarc și-l ascultam pe amicul meu care, binevoitor, îmi trimisese o poză de acolo ca să îmi arate ce frumos era și ce pierdeam.

Mi s-a sugerat să încerc la îmbarcare folosirea, în loc de a celui din Marbella, a aeroportului din Gibraltar, care e foarte aproape de Marbella, noroc că am fost pe fază și nu l-am ascultat, am preferat să nu mă îmbarc deloc decât să tot parlamentez și să mă rog de doamnele de la check-in”, a dezvăluit Irinel Columbeanu pentru sursa de mai sus.

Citește și Cum a apărut Irina Columbeanu în presa din America. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, apreciată pentru un gest admirabil!

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu

„Cred că am luat cea mai bună decizie”

Fostul om de afaceri regretă că nu a mai ajuns în Spania, mai ales că apucase deja să își cumpere biletele de avion. Totuși, acesta consideră că a luat cea mai bună decizie atunci când a ales să rămână acasă.

„Pur și simplu, în dimineața zilei când aveam avionul, nu m-am mai dus la aeroport. Mi-a părut rău că nu am mai plecat, dar cred că am luat cea mai bună decizie”,a precizat Irinel Columbeanu pentru aceeași sursă.

Irinel Columbeanu ar fi trebuit să ajungă la Marbella, unde urma să petreacă seara de revelion. Fostul afacerist optase pentru un restaurant de lux „Lov by Olivia Valere”, unde meniul din noaptea trecerii dintre ani costa 500 de euro.

Citește și Irinel Columbeanu a dat America pe Spania. Cu cine va petrece fostul soț al Monicăi Gabor la Marbella. EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...