Cum a cucerit-o Florentin Pandele pe Gabriela Firea. ”Ne-am urcat sus pe biserică”

Luiza Moldovan 06.05.2020, 20:14
Cum a cucerit-o Florentin Pandele pe Gabriela Firea. ”Ne-am urcat sus pe biserică”

E mic, dar are o inimă uriașă. Cu inima lui uriașă, de ziua lui, și-a pus o dorință la fel de pură ca sufletul lui. Ce și-a dorit micuțul Zian la aniversarea a cinci ani citește mai jos.

Cum a cucerit-o Florentin Pandele pe Gabriela Firea. ”Ne-am urcat sus pe biserică”

De curând, în familia Vrânceanu-Firea a avut loc aniversarea lui Zian. Micuțul de cinci ani al fostei realizatoare de televiziune a fost adorabil atunci când părinții l-au întrebat ce dorință și-a pus înainte să sufle în tort:

“> Aşa să fie, copilule!!! La mulţi ani, veselia noastră, Zian-Mihail-Covrigel! 5 ani magici!! Să ai o viaţă frumoasă, împreună cu frăţiorii tăi, cu noi, părinţii tăi, şi cu întreaga familie! Te iubim! A avut o aniversare magică. Fără prieteni şi colegi la locul de joacă, dar cu multe surprize şi iubire”, a spus Firea.

„Să dispară corona” a fost dorința lui Zian de ziua lui   foto: captură facebook/ gabriela firea

„Conversație la catedrală”, varianta Voluntari

Florentin Pandele și Gabriela Firea sunt împreună din 2010. Împreună, au doi copii și alți trei din relații anterioare.

„A fost dragoste la prima vedere. Este momentul să spargem gheaţa şi să dărâmăm miturile. Ne cunoaştem de ceva timp, eu îl ştiam pe Răsvan din 1998. Pe Gabi am cunoscut-o fiind invitat la câteva emisiuni la Antena 3. Ea a venit la înmormântarea tatălui meu, eu am fost la Răsvan. Am invitat-o să vizităm catedrala din Voluntari, mi-a spus că are rău de înălţime. Până la urmă a venit. Pe catedrală mi-a spus că s-a întâmplat ceva cu ea. Am ţinut-o de mână şi i-am dat curaj. În acel moment s-a deschis o mică portiţă în relaţia noastră. Apoi am început să-i trimit mai multe sms-uri. Iniţial nu mi-a răspuns la ele, dar am fost insistent”, a povestit Florentin Pandele într-o emisiune TV.

Urmăriți Impact.ro și pe