Cum a cucerit-o Deliric pe Inna. Artista a spus ce a atras-o la noul iubit

Elena Avramescu 01.09.2020, 10:12
Cum a cucerit-o Deliric pe Inna. Artista a spus ce a atras-o la noul iubit

Inna și Deliric formează cel mai nou cuplu din România, iar fanii acestora sunt în extaz. Cei doi fac o pereche foarte frumoasă și se potrivesc de minune. Recent, Inna a povestit cum a fost cucerită de Deliric și care sunt calitățile pe care noul său iubit le are.

Cum a cucerit-o Deliric pe Inna

De curând, Inna a apărut pe coperta revistei UNICA, iar începând din toamnă Inna va face parte dintr-un nou proiect de televiziune. Astfel, cântăreața va fi unul dintre jurații emisiunii Masked Singer România, iar emisiunea va începe vineri, 11 septembrie, la ora 20:30, la ProTV.

De ceva vreme, Inna și Deliric formează un cuplu și se pare că lucrurile evoluează cum nu se poate mai bine pentru cei doi cântăreți.  Sunt tineri, frumoși, talentați și se pare că iubirea dintre ei crește pe zi ce trece. Până acum au evitat să se afișeze împreună în mod direct, însă au lăsat indicii pe paginile lor de socializare.

Cum a cucerit-o Deliric pe Inna
Inna și Deliric formează cel mai nou cuplu

„Deli este preferatul meu din industria românească. Este cel mai inteligent. Și este cel mai haios din lume”, a spus Inna pentru revista UNICA.

Ce afacere are Deliric, noul iubit al Innei

Deliric a început să facă muzică de pe vremea când era doar un copil. Astfel că în timp ce prietenii lui erau ocupați cu joaca, acesta a început să-și facă propriile versuri și așa s-a dezvoltat pasiunea pentru muzică. Când era în clasa a IX și-a făcut o formație cu câțiva prieteni însă muzica lor nu era neapărat pe placul lumii.

“Nu m-am înțeles cu casele de discuri pentru că nu îmi place să îmi spună alții ce să fac. Când am descoperit internetul, la sfârșitul anilor 90, am sesizat o portiță și că pot să dau muzica mea direct oamenilor. Ne făceam singuri CD-urile și le vindeam pe forumuri. Am ținut cu dinții să fiu independent. Muzica am vândut-o direct noi. Am învățat de unul singur să fac grafică pentru CD-uri, îmi făceam poze…

Și pentru că rapperii trebuiau să aibă blugii foarte largi, când eram copil mi-i făceam singur. Am rămas cu visul asta de a face hainele tot eu și am făcut un magazin online, să vând hainele mele. Am pornit cu trei tricouri în 2011 și acum am ajuns undeva le vreo 300 de produse și un business cu o cifră de afaceri de aproape 1 milion de euro” a spus Deliric, potrivit revistabiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...