Cum a câştigat Dan Negru 2 milioane de dolari dintr-un foc. „Ce faci, tati? Mai ai BMW-ul ăla?”

Ioana Bucur 12.03.2021, 20:59
Cum a câştigat Dan Negru 2 milioane de dolari dintr-un foc. „Ce faci, tati? Mai ai BMW-ul ăla?”

Unii parcă se nasc afaceriști, moștenesc o genă ce lipsește celor mai mulți dintre noi. Pare să fie și cazul celui care este cunoscut ca fiind cea mai „zgârcită” vedetă de la noi din țară. Povestea este fabuloasă! Cum a câştigat Dan Negru 2 milioane de dolari dintr-un foc.

Cum a câştigat Dan Negru 2 milioane de dolari dintr-un foc

S-a râs cu poftă la emisiunea ce îl are gazdă pe Cătălin Oprișan, AS.ro Live. Jurnalistul l-a avut ca invitat pe Dan Badea, iar co-prezentatrul iUmor a făcut o dezvăluire fabuloasă. Colegul lui Șerban Copoț a povestit cum a câştigat Dan Negru 2 milioane de dolari dintr-un foc. Totul s-a întâmplat cu ceva ani în urmă, în perioada în care Negru avea mai multe evenimente la care colabora cu Liviu Vârciu – unul, prezentator, celălalt, cântăreț. Cunoscut ca fiind una dintre cele mai zgârcite vedete de la noi din țară, Dan Negru a ales să pună la păstrare banii câștigați în urma acelor evenimente.

„Apropo de bani şi de investit. Dan Negru şi Liviu Vârciu au avut vreo sută de concerte într-o vară. Dan Negru le prezenta şi Vârciu le cânta. Dan Negru, aşa cum îl ştim, a pus toţi banii la saltea, 100 de dolari parcă lua pe vremea aia…şi a pus 10.000 de dolari ‘pe dreapta’. Şi Vârciu lua de nu ştiu câte ori mai mult, deşi împărţea la 3, dar erau alţi bani că era formaţie în vogă.”, a povestit Dan Badea.

Dan Negru
Dan Negru

După acea vară plină de concerte și evenimente, Dan Negru a găsit o oportunitate de investiție ce părea de neratat – un teren în zona Unirii, din București. A pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Liviu Vârciu ca să-l sfătuiască să investească și el, doar că a primit un răspuns la care sigur nu se aștepta. Se pare că la acea vreme, Vârciu era mai interesat de achiziționarea unui autoturism marca BMW, la mâna a doua, iar investițiile imobiliare nu făceau parte din planul său.

„S-au strâns nişte bani şi după vara aia a găsit Dan Negru un teren, la Unirii, 1.000 de metri pătraţi…10.000 de dolari. Omul mai avea nişte parcele, iar Dan l-a sunat pe prietenul Liviu: ‘Are omul de vânzare, eu zic să investeşti că nu îi dai pe toţi, dar măcar o parcelă de 10.000 de dolari’. Vârciu i-a spus: ‘Nu, că am găsit un BMW la mâna a doua şi vreau să-mi iau’”, a continuat Dan Badea.

„Mai ai BMW-ul ăla?”

Povestea despre cum a câştigat Dan Negru 2 milioane de dolari dintr-un foc are un final incredibil. La câțiva ani de la discuția cu Liviu Vârciu, Negru a vândut terenul de la Unirii pentru nici mai mult nici mai puțin de două milioane de dolari. Cu banii în cont, l-a sunat, din nou, pe artist, cu o singură întrebare.

„După nu ştiu câţi ani, 10 ani, domnul Dan Negru a vândut terenul cu 2 milioane şi l-a sunat pe Vârciu: ‘Ce faci, tati? Mai ai BMW-ul ăla?’”, a încheiat Dan Badea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...