Cum a ajuns Zannidache să lucreze acum la Antena 1. A oferit și explicația

Dumitrică Roxana 03.08.2022, 16:35
Cum a ajuns Zannidache să lucreze acum la Antena 1. A oferit și explicația

Zanni „sare în cap”, la «Splash! Vedete la apă».Tânărul a schimbat în câteva luni câteva posturi tv care sunt în mare concurență, dar asta nu l-a împiedicat să facă încă o mutare.

Tânărul, îndrăgostit de televiziune

După ce a participat la concursul culinar „Chefi la cuțite”, apoi la cel de comedie, „iUmor” (ambele de la Antena 1), s-a implicat în proiectul „Survivor”, de la Kanal D, pe care l-a și câștigat, în vara anului trecut.

Așa că, după ce a finalizat noul „Survivor” în calitate de prezentator din culisele emisiunii de la PRO TV, Zanni s-a întors la Antena I, unde va participa la show-ul estival cu sărituri de la mare înălțime în piscină: „Splash! Vedete la apă”.

Ca să-și anunțe fanii despre noua sa colaborare profesională, artistul a realizat un filmuleț de la bazinul de înot din Bacău. „Mai învățăm să facem și câte o săritură. Și mai plătesc rata la casă”, a explicat cântărețul, plin de umor.

Copilăria lui, marcată de neajunsuri

Zanni a luptat din greu să ajungă acolo unde este astăzi. Nu a cunoscut niciodată iubirea părintească, fiind abandonat imediat după naștere. Alex Velea a fost cel care l-a lansat în muzică și l-a susținut necondiționat, pe tot parcursul competiției Survivor.

Imediat după naștere, părinții l-au abandonat într-un orfelinat și au plecat în Grecia. Astfel, tânărul a crescut într-un mediu ostil, unde toate zilele treceau la fel. Cu toate acestea, Zanni a sperat mereu că suferința va lua sfârșit. În fiecare zi se ruga să găsească un loc unde să simtă că e “acasă”. De-a lungul timpului, Zannidache a dovedit că este un tânăr muncitor. Pentru a-și face un rost în viață, acesta a fost chiar și artist tatuator.

 În frumoasa prietenie cu iubitul Antoniei, Zannidache a făcut primul pas. Cucerit de originalitatea tânărului, Alex Velea i-a propus să colaboreze. Prima piesă lansată de cei doi a ajuns rapid în trending. În acest an, relația dintre cei doi pare să se fi răcit. Cu toate acestea, zvonurile nu au fost confirmate. Cei doi au în continuare același manager.

 

Urmăriți Impact.ro și pe