Cum a ajuns să arate azi actorul din Harry Potter. Daniel Radcliffe a împlinit 31 de ani

Madlen Moraru 24.07.2020, 14:30

Iată cum a ajuns să arate în prezent starul din seria Harry Potter. Actorul britanic Daniel Radcliffe împlinit vârsta de 31 de ani.

Cum a ajuns să arate azi actorul din Harry Potter. Daniel Radcliffe a împlinit 31 de ani

Numele lui Daniel Radcliffe este cunoscut pe plan mondial de mai bine de două decenii, de când a început să joace în seria de filme Harry Potter. Și-a căpătat renumele mondial după ce a apărut chiar în rolul principal și a avut un succes imens la public. Actorul care l-a jucat pe cunoscutul băiat-vrăjitor de la Hogwarts are în prezent vârsta de 31 de ani.

Actorul din Harry Potter a împlinit această vârstă în urmă cu o zi, pe 23 iulie. Fanii au fost total surprinși să afle că în cele mai recente filme în care a jucat, lansate în 2020, starul din Marea Britanie a avut o înfățișare cu mult diferită. Acesta nu s-a oprit cu proiectele cinematografice în anii care s-au scurs de când îl juca pe Harry Potter. Ba din contră, ofertele de filme au continuat să curgă, chit că pe unele a fost nevoit să le refuze.

Cum a ajuns să arate azi actorul din Harry Potter. Daniel Radcliffe a împlinit 31 de ani
Daniel Radcliffe are în prezent vârsta de 31 de ani și în cel mai nou film în care a jucat e total de nerecunoscut

Cu câteva aproape un an în urmă, la final de 2019, actorul britanic mărturisea cum s-a desfășurat viața lui. A cunoscut faima de la primele filme în care l-a interpretat pe vrăjitorul Harry Potter, însă avea o vârstă foarte fragedă. Întreaga lui viață s-a schimbat, cea pe care o cunoștea până la vârsta de 11 ani. Atunci a fost momentul când a fost lansat primul film din seria de mare succes, „Harry Potter și Piatra Filozofală”, în anul 2001.

“Cred că actorilor le place să se plângă des. Cred că uităm cât de norocoși suntem să avem acest job.”, mărturisea actorul, cu un an în urmă, potrivit Daily Mail.

“Mi se întâmplă uneori ca atunci când cunosc copii acum și părinții lor îi aduc la mine și zic «el e Harry Potter» și copiii zic «nu, nu e». (…) E foarte ciudat, dar în același timp minunat atunci când vine cineva la ține și îți spune «ai fost o parte foarte importantă a copilăriei mele»”. a mai susținut Daniel Radcliffe.

Cea mai nouă producție de la Hollywood în care acesta și-a făcut apariția se numește „Escape from Pretoria”. Este un film bazat pe fapte reale, despre trei prizonieri politici ținuți în Africa de Sud, în anul 1979, și care au scăpat din închisoare.

Urmăriți Impact.ro și pe