Cum a ajuns prințul Harry la dezintoxicare. A fost scandal în familia regală britanică

Diana Dumitrache 15.07.2020, 13:52

Dacă acum are o viaţă de familist şi vorbeşte mereu despre adevăratele valori pe care le are un om, iată că lucrurile nu au fost dintotdeauna aşa pentru Prinţul Harry. Problemele cu alcoolul şi drogurile l-au “închis” într-o clinică de dezintoxicare.

Adolescenţă cu alcool, droguri şi petreceri private

Dacă Prinţul William a fost mereu cu capul pe umeri şi responsabil, Harry a fost considerat “oaia neagră” a familiei regale britanice. Deşi acum este un familist convins, lucrurile stăteau cu totul altfel în trecut.

“Prinţul Petrecerilor” şi-a trăit adolescenţa într-un mod extrem. Fiul Prinţului Charles şi al Prinţesei Diana nu lipsea de la niciun chef. Drogurile şi alcoolul erau, se pare, la ordinea zilei. Paharul s-a umplut când tânărul abia împlinise 16 ani. Atunci, tatăl său a decis să îl interneze la dezintoxicare.

Cum a ajuns prințul Harry la dezintoxicare. A fost scandal în familia regală britanică
Cum a ajuns prințul Harry la dezintoxicare. A fost scandal în familia regală britanică

Motivul comportamentului său, spun apropiaţii, a fost lipsa de încredere a familiei în el.

Prima dată când l-am întâlnit pe Prințul Harry a fost la un club de noapte. Erau anii lui de educaţie înaltă și trebuia să îşi revină. Mergea des la Kensington Roof Gardens. Aici, consuma shoturi de vodcă şi fuma Marlboro Lights înconjurat de un grup de blonde superbe, a spus corespondentul regal al revistei Vanity Fair, Katie Nicholl.

Nici medicii de la dezintoxicare nu au reuşit să îl schimbe

Astfel, la 16 ani, Harry a fost dus la Featherstone Lodge, un centru pentru consumatorii de droguri din Peckham. Aici, i s-a vorbit despre recuperarea dependenților de cocaină și heroină. Degeaba, însă. Comportamentul său a continuat să afecteze imaginea Casei Regale.

Puteți înțelege cu adevărat cum un prinț nefericit, singur și privilegiat ar sfârși prin alcool şi fumând cannabis pentru a umple acele ore și a petrece cu oameni despre care chiar credea că l-au plăcut sau iubit, a precizat jurnalista Daisy McAndrew.

Cel mai mediatizat moment a fost, fără îndoială, cel din 2012, din Las Vegas, Atunci, au apărut în presa din întreaga lume imagini cu prinţul dezbrăcat.

M-am făcut de râs, mi-am dezamăgit familia, am dezamăgit multă lume, mărturisea Harry.

Meghan Markle şi schimbarea de care avea nevoie

Odată cu anunţul logodnei cu Meghan Markle, Prinţul Harry a devenit un alt om. Responsabil, mereu cu zâmbetul pe buze şi un familist convins. Cei doi s-au căsătorit în mai 2018, iar un an mai târziu a venit pe lume fiul lor, Archie Mountbatten-Windsor.

La începutul anului, acesta a renunţat la statutul de membru senior al Familiei Regale Britanice, iar acum locuieşte în SUA.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...