Cum a ajuns Piața Constituției scena unor incidente violente: accident în lanț și bătaie cu săbii și bâte – VIDEO

Alexandru Ioanid 30.09.2019, 10:50
Cum a ajuns Piața Constituției scena unor incidente violente: accident în lanț și bătaie cu săbii și bâte – VIDEO

Piața Constituției din București a fost, peste weekend, scena unor incidente violente. Două grupuri s-au încăierat în plină stradă, la o zi distanță după un accident în care au fost implicate nu mai puțin de șase mașini.

Două incidente violente au avut loc în Piața Constituției din București în weekend. În noaptea de sâmbătă spre duminică, două mașini s-au ciocnit puternic, iar unul dintre autoturisme a fost aruncat în alte mașini parcate.

Șase persoane au fost rănite, printre care și doi copii. Martorii cred că accidentul a fost provocat de șoferii care se adună în fața Palatului Parlamentului pentru întreceri ilegale de mașini. Martorii susțin că făceau „liniuțe”.

Accident Piața Constituției
Accident Piața Constituției

„Erau vreo 40 de mașini strânse în piață, făceau liniuțe cu rândul. Așteptau să nu fie trafic și porneau”, a povestit unul dintre martori.

Piața Constituției a devenit, din nou, scena unui incident violent duminică, 29 septembrie. Două grupuri de persoane s-au încăierat cu săbii și bâte. În urma altercației, o persoană a murit.

Piața Constituției din București, scena unor incidente violente

Bătaie Piața Constituției

Un alt incident violent s-a petrecut duminică, 29 septembrie, tot în Piața Constituției. În jurul orei 23:00, două grupuri de persoane și-au dat întâlnire în fața Palatului Parlamentului și s-au luat la bătaie.

Martorii susțin că erau înarmați cu săbii și bâte și, la un moment dat, s-ar fi auzit și un foc de armă. De altfel, polițiștii de la Poliția Capitalei au găsit la fața locului și un pistol neletal, abandonat de una dintre persoanele care a luat parte la bătaie.

Unul dintre participanți a fost lăsat într-o baltă de sânge și a fost transportat de urgență la spital. Un alt bărbat, însă, a murit.

Medicii chemați la fața locului au încercat să-l resusciteze, dar fără succes. Bărbatul care a murit avea 30 de ani, iar cel ajuns la spital în stare gravă are 21 de ani.

Citește și Polițist din Constanța, filmat în timp ce abia se ține pe picioare: martorii susțin că era băut

Urmăriți Impact.ro și pe