VIDEO | Polițist din Constanța, posibil în stare de ebrietate, filmat în timp ce abia se ținea pe picioare

Redacția IMPACT 20.09.2019, 14:24
VIDEO | Polițist din Constanța, posibil în stare de ebrietate, filmat în timp ce abia se ținea pe picioare

Un polițist din Constanța a fost surprins pe stradă într-o posibilă stare avansată de ebrietate. Agentul abia se mai ținea pe picioare.

Un polițist local din Constanța a devenit viral pe internet după ce a fost surprins într-o posibilă stare de ebrietate. Agentul pare băut, abia se ține pe picioare și, la un moment, chiar cade pe o scară lângă un magazin.

Persoana care filmează totul îl întreabă la un moment dat pe agent: ”Domnu’ polițist, vă simțiți rău?”

Polițist din Constanța, surprins în timp ce abia se mai ține pe picioare

Se pare că agentul este angajat al Poliției Locale din localitatea Cobadin, județul Constanța. El a fost surprins în timp ce se deplasa cu greu pe stradă și nu putea să-și țină echilibrul.

Direcția Generală a Poliției Locale a municipiului Constanța a spus că acesta nu face parte din instituție, dar, potrivit presei locale, el e polițist local în Cobadin.

„Da, este al nostru, era în timpul liber, necazul lui este că era în uniformă. Noi o să-l băgăm în comisia de disciplină pentru că era îmbrăcat în ţinuta de poliţist. (…) Era la gară, liber, putea să facă ce vrea. Dar da, ar trebui să fie dat afară, să vedem ce spune legea. Eu aş vrea să-l dau afară, aşa le trebuie“, a declarat primarul din Cobadin, Cornel Cocoş.

Urmăriți Impact.ro și pe