EXCLUSIV

Cum a ajuns o fostă vedetă uriaşă de la Pro TV să lustruiască maşinile celor de la Antena 1. “E tipicar” EXCLUSIV

Carmen Andrei 27.08.2021, 15:54

Mai multe vedete tv au fost nevoite să se reprofileze, după ce s-au retras de pe micul ecran. E și cazul lui Gabi Jugaru, cândva ”Regele farselor”, la PRO TV, care deține un atelier de igienizare profesională a mașinilor.

Printre clienții lui se numără, surpriză, și foștii rivali, de la Antena 1, Natalia Mateuț, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Celebrul patron este laudat pentru profesionalism: ”E tipicar, să nu-mi mai recunosc mașina, așa de curată era!”.

Natalia Mateuț, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt clienții lui fideli

Gabi Jugaru a fost, ani la rând, în fruntea topurile tv, cu emisiunile sale, în care se ținea de farse. A semnat condica la PRO TV, Prima TV, Național TV, dar și la Pro FM, Kiss FM, Gold FM. Apoi a simțit nevoia să ia o pauză, investindu-și economiile, de aproximativ 20.000 de euro, într-un atelier de servicii profesionale de întreținere a mașinii, care merge foarte bine din punct de vedere financiar.

Celebrul patron își atrage clienții și pe Internet, pe site-ul https://www.masinacurata.ro/, cu texte frumos meșteșugite: ”Cu noi, totul poate fi din nou ca nou! Iubim mașinile ca pe noi înșine! De aceea, ne preocupă estetica apropiată de perfecțiune a oricărui autoturism, indiferent de anul „nașterii” sale!

Echipa noastră este formată din personal calificat, cu experiență în domeniu. Folosim doar produse premium. „Cât plătești, atâta face!” ne-a determinat să folosim numai echipamente, soluții și produse premium, care ne ajută extrem de mult să-i redam autoturismului dumneavoastră aspectul de nou!”.

gabi jugaru 1
Gabi Jugaru:”Nu am gânduri să revin pe micul ecran”

 Gabi Jugaru:”Nu am gânduri să revin pe micul ecran”

Gabi Jugaru e mulțumit de afacere: ”Am mulți clienți și din lumea mondenă, mai ales vedete de la Antena 1, pe Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Natalia Mateuț.

Dar și Gheorghe Turda a venit recent. E bine acum așa, nu am gânduri mari să revin la radio sau pe micul ecran”, li s-a confesat el apropiaților.

Și Gheorghe Turda și-a lăsat mașina de 50.000 de euro pe mâna lui Gabi Jugaru: ”E tare tipicar”

Gheorghe Turda, vestitul solist de muzică populară, are numai cuvinte de laudă la adresa patronului Gabi Jugaru, la serviciile căruia a apelat, pentru a-și lustrui mașina de 50.000 de euro: ”Îl recomandat pe Gabi la toată lumea, e un băiat bine pregătit din punct de vedere tehnic, știe să realizeze o toaletare a mașinii, a aspirat, a curățat tapițeria, face treabă bună, e tipicar, nu face lucruri de mântuială, ca alții, mi-am luat mașina de la el după vreo 7 ore, să n-o mai recunosc, așa era de curată!”, ne-a spus Gheorghe Turda, pentru impact.ro

 Gabi Jugaru are două fiice: ” Cea mare e Leu, cea mică e Scorpion, deci e groasă!”

”Regele farselor” își adoră fiicele, pe Roxana și Miruna Elena: ”Amândouă îmi seamănă foarte mult ca temperament, sunt forță. Cea mare e Leu, cea mică e Scorpion, deci e groasă. S-au schimbat vremurile, sunt alte valori, mă mai blochează pe WhatsApp.

Unul dintre sfaturile de care trebuie să ținem cont este să lăsăm noaptea nu să fie un sfeșnic, ci un sfetnic bun. Există discuții, nu îmi place să mă bag în viața fetelor mele”, povestea el, într-un interviu pentru Antena 1. Gabi Jugaru s-a recăsătorit, în secret, în 2018, la zece ani de la divorțul de prima soție, Dana.