EXCLUSIV

Îţi mai aduci aminte de Gabi Jugaru? Ce face “Regele Farselor” de când s-a retras din televiziune. Domeniul neaşteptat pe care l-a ales EXCLUSIV 

Oana Pascaru 20.06.2021, 14:00

Gabi Jugaru sau “Regele farselor”, cum i se mai spune, a intrat, în lumea afacerilor, în urmă cu șase ani, după succesul cu producțiile de top ”Farsele lui Jugaru”, “Jugaru Shukaru” (PRO TV), “Cash Taxi” și “Vocea Poporului”. O duce bine pe plan financiar, după ce și-a deschis o cârciumă și o afacere cu mașini, însă recunoaște că i-a rămas gândul tot la televiziune, marea lui dragoste. Actorul ne-a povestit, despre toate acestea, în interviul pentru impact.ro.

Din ce trăiește acum Gabi Jugaru și când revine pe micul ecran: „Mi-e dor!”

Carismaticul actor s-a aflat la cârma emisiunilor “Farsele lui Jugaru”, “Jugaru Shukaru”, “Cash Taxi”, “Vocea Poporului”, iar în 2015 a participat la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV). Apoi, s-a retras de pe micul ecran. Contactat de reporterii Impact.ro, Jugaru ne-a povestit cu ce se ocupă în prezent:

„Sunt bine, mi-am deschis de trei ani o firmă care oferă servicii profesionale de întreținere a mașinii și sunt mulțumit. E cam greu ca vedetă, nu dau scandal la public, divorțuri și așa mai departe, ce am văzut că se vinde în ziua de astăzi. Cu business-ul pe care mi l-am deschis fac mașini de expoziție, de exemplu pun folie de protecție pentru autoturisme care durează zece ani precum și aranjarea tapițeriei dar și polisharea farurilor și nu numai. Am investit în afacerea aceasta în jur de 20.000 de euro, fără spațiu. Este o afacere care a crescut singură”.

Pe lângă această afacere bănoasă, actorul a mai deschis, în urmă cu aproape cinci ani, și o cârciumă, transformându-și vila într-un local de cartier. Și-a pus șortul de bucătarie și le-a gătit clienților mâncăruri delicioase.

Își dorește să revină în televiziune: „Nu m-a coafat până acum nicio propunere!”

Gabi Jugaru își dorește să revină pe micul ecran, dar nu oriunde și nu oricum, ofertele avute nefiind pe gustul său.

„Nu am renunțat de tot la televiziune, în aceștia trei ani, de când am afacerea deschisă, au mai existat tot felul de discuții cu diverse televiziuni, mai mici, însă nu am fost de nicio propunere. Așa puteam să fac ca și ghiocelul să apar dar nu am vrut, am refuzat din start acest lucru. Dar, da, mi-e dor de televiziune”, ni s-a mai confesat, pentru Impact.ro, Gabi Jugaru, care a bifat și emisiuni la numeroase posturi de radio, precum Radio Contact, Pro FM, Kiss FM și Național FM.

Fetele i-au moștenit temperamentul vulcanic: „Cea mare e Leu, cea mică, Scorpion, deci e groasă”

Gabi Jugaru are două fiice, iar cea mare, Roxana, i-a dăruit deja doi nepoți. El a povestit, într-un interviu pentru Antena Stars, despre fetele lui:

„Nu am căutat să influențez niciodată deciziile lor. Poate uneori nu le-a convenit părerea mea. Nu am ținut cont niciodată de nimeni. Au existat momente grele când știam că trebuie să o ajut pe cea mică, aia mare era deja la casa ei. Roxi e cu programul ei, mi-e dor, mi-aș dori să le am aici. Mergem în parcul din Vaslui, unul dintre cele mai frumoase parcuri mici din țară”, a mai spus Gabi Jugaru pentru impact.ro.

El susține că ambele fiice i-au moștenit temperamentul:

„Amândouă îmi seamănă foarte mult ca temperament, sunt forță. Cea mare e Leu, cea mica, Scorpion, deci e groasă. S-au schimbat vremurile, sunt alte valori, eu îi mai spun așa, așa, ea mă blochează pe WhatsApp”, a mai adăugat prezentatorul TV.