Cum a ajuns George Simion să facă chetă pentru meniul de la nunta anului. Liderul AUR a făcut anunțul pe rețelele sociale

Anca Manolica 23.08.2022, 08:13
Cum a ajuns George Simion să facă chetă pentru meniul de la nunta anului. Liderul AUR a făcut anunțul pe rețelele sociale

„Nunta anului”, la care vor lua parte peste 10.000 de oameni din toate colțurile lumii, va avea loc sâmbătă, 27 august 2022, într-un sătuc din Vâlcea: Oveselu – Măciuca. Aici, liderul AUR George Simion se va căsători cu aleasa inimii sale, Ilinca Munteanu. Până atunci, controversatul politician este în căutare de legume românești pentru nuntă, fapt pentru care a făcut chiar și o chetă pe rețelele sociale.

George Simion cere mii de kilograme de legume pentru „nunta anului”

Liderul formațiunii extremiste AUR își promovează excesiv nunta ce va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni. Acesta dorește să fie una atipică, un fel de „petrecere câmpenească”. Și cum marele eveniment se apropie, acesta cere ajutorul românilor, pentru a nu se face de râs în fața invitaților și să se spună că a avut un meniu de nuntă sărăcăcios.

Cu doar câteva zile înainte de a se căsători cu partenera sa, Ilinca Munteanu, lui George Simion par să nu îi prea iasă cheltuielile în privința mâncării ce va trebui să stea pe masa a miilor de invitați, români din toate colțurile lumii. Drept urmare, el a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care făcea apel la români să îi doneze tone de roșii, ardei, ceapă, ciuperci și verdeață, ca să aibă din ce să gătească preparatele pentru nuntași.

În postarea sa, președintele AUR anunță că vrea ca „legumele de la nunta mea să fie din România! Recomandați-mi producători”. După care revine cu un mesaj într-un comentariu și specifică clar lista cu produsele de care are nevoie:

  • 300 kg de ardei gras roșu
  • 300 kg de ardei gras verde
  • 300 kg de ardei gras galben
  • 250 kg de ciuperci champinion mici
  • 250 kg de morcovi
  • 250 kg de ceapă galbenă
  • 200 kg de ceapă roșie
  • 200 kg dovlecei
  • 100 kg de roșii
  • 50 kg de pătrunjel
  • 30 kg de mărar.
George Simion și iubita lui, Ilinca Munteanu
George Simion și iubita lui, Ilinca Munteanu

De ce ar putea să rămână fără cele 2.000 de kg de brânză promise de Gigi Becali

Lucrurile s-au complicat și mai mult, pentru că nici nici Gigi Becali nu mai pare prea încântat să îl ajute cu cele 2.000 kilograme de brânză pe care le-a promis. Latifundiarul din Pipera s-a supărat, zilele trecute, pe liderul AUR pentru că i-a insultat echipa pe care o patronează, spunând că FCSB nu este adevărata Steaua București.

Aceste lucruri l-au supărat pe Gigi Becali, unul dintre invitații de onoare la nunta lui George Simion. Așa că, după cum bine îl știe toată lumea, s-ar putea să nu îi mai „cinstească” pe miri cu cele 2.000 kg de brânză promise pentru meniu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...