EXCLUSIV

Cum a ajuns Daniel Jumuga, alias Nobo, la Chefi fără limite. Povestea incredibilă a câștigătorului emisiunii de la Antena 1. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 28.04.2022, 17:33

De unde vine supranumele de Nobo în cazul lui Daniel Jumuga, noul câștigător al concursului „Chefi fără limite”? impact.ro a aflat întreaga poveste chiar de la soția acestuia, Sorina Jumugu.

Cum a ajuns Daniel Jumuga la Chefi fără limite

Totul a plecat de la inspirația de moment a tânărului câștigător care s-a trezit întrebat de vameșii britanici de unde vine și cu ce treburi a ajuns peste Canalul Mânecii.

„La prima sa ieșire din țară Daniel a avut de răspuns curiozității vameșilor din Marea Britanice. Le ce știe mai toată lumea care a trecut măcar o data prin vama britanică. Într-un fel se aștepta la asemenea întrebări, dat fiind că suntem români și o anume istorie pe tema asta. Așa că atunci când a fost întrebat de unde vine și cu se ocupă, Daniel a răspuns sigur pe sine că e un nimeni. Adică, un nobody! Și de aici a pornit totul. De la nobody a păstrat primele litere și a ieșit Nobo, un supranume pe care îl folosește de ceva vreme în cariera sa profesională”, a dezvăluit misterul soția acestuia.

Cum a ajuns Daniel Jumuga, Nobo, la Chefi fără limite
Nobo, câștigătorul primei ediții a show-ului culinar Chefi fără limite

Porecla nu i-a adus niciun fel de noroc. Cel puțin până zilele trecute!

Sorina Jumuga mai spune că porecla nu i-a adus până acum niciun fel de satisfacții sau un plus de noroc:

„Nobo nu i-a adus în mod special mai mult noroc. Dar l-a îndemnat cel mai probabil, așa cum am făcut-o și eu, poate și alții din jurul său, să muncească mai mult. Fiindcă doar prin muncă îți poți face un nume în țara asta. Și acest lucru s-a întâmplat, iată, în cele din urmă!”.

„Jumătatea” marelui câștigător al ediției 2022 a emisiuni „Chefi fără limite” e de părere că „în România, degeaba ești bun dacă nu ai un nume care să sune cunoscut celorlalți”.

„La noi dacă nu ești cunoscut, nu contezi! Degeaba ești bun, degeaba ai valoare și lucrurile care-și trec prin mână sunt unele foarte bune dacă nu ești și cunoscut! Acesta-i adevărul!”, susține aceeași Sorina Jumuga.

Pe de altă parte, tot ea a precizat pentru impact.ro că soțul ei, Daniel, s-a înscris singur la concursul care avea să-i aducă notorietatea.

„Trebuie să precizez că nu eu l-am înscris la acest concurs. Eu doar l-am împins de la spate, l-am încredințat de fiecare dată că se poate descurca mai mult decât onorabil”, a indicat ea.

Sorina e dezarmant de sinceră și susține că nu a crezut că soțul ei va fi marele învingător:

„Vă spun că alegerea finală m-a luat prin surprindere! Totală! Până în ultimul moment mă împăcasem cu ideea că Laura Eremia va fi cea cea care va câștiga concursul. Așa că minute bune după ce s-a anunțat numele câștigătorului am repetat parcă în neștire ceva de genul ‘Nu pot să cred!’, ‘Nu pot să cred!’. De altfel, acestea au fost și primele cuvinte pe care i le-am spus și repetat de mai multe ori și lui Daniel, imediat după aceea!”.

Cum a ajuns Daniel Jumuga, Nobo, la Chefi fără limite
Daniel și Sorina Jumuga, un cuplu zidit pe zahăr, fiindcă viața e uneori prea amară pentru gustul multora dintre noi

Nobo și-a cucerit definitiv jumătatea cu niște macaroons speciali

Sorina ne-a povestit, pe repede înainte, și cum a a cucerit-o Daniel, o dată pentru totdeauna:

„Știa că-mi place un anume tip de dulciuri. Așa că a avenit la întâlnire cu niște macaroons preparate de el singur care pur și simplu m-au convins. Ce face Daniel din zahăr e artă, vă garantez!”.

Daniel Jumuga, 27 de ani, a câștigat recent marele premiu în valoare de 30.000 de euro al emisiunii „Chefi fără limite”. El este cofetar-patiser de meserie, dar a căpătat reale valențe de chef în anii din urmă, făcând diverse cursuri în țară și furând meserie din diverse părți. De patru ani este căsătorit cu Sorina, care are tot 27 de ani. Cei doi au în Drăgănești un bistro, numit „Obsession”, acolo unde zeci de consăteni au urmărit cu sufletul la gură marea finală a concursului de la Antena 1.

Cel mai probabil, o parte dintre bani vor fi investiți într-un nou proiect al tânărului cuplul, care de acum, potrivit Sorinei, poate visa oricând și la apariția primului lor copil.

Urmăriți Impact.ro și pe