Ce s-a întâmplat miercuri seara, pe Antena 1, la Chefi fără limite. Finală încordată pentru concurenți

Stan Filon 28.04.2022, 08:16
Ce s-a întâmplat miercuri seara, pe Antena 1, la Chefi fără limite. Finală încordată pentru concurenți

Emisiunea „Chefi fără limite” a ajuns la finalul primei ediții, iar încărcătura emoțională a ajuns la cote foarte înalte, miercuri seara, la Antena 1. Concurenții au izbucnit în lacrimi, rând pe rând, mai ales când și-au revăzut rudele, care au venit să îi susțină în ultima bătălie. Și a fost o bătălie așa cum Grecia nu a mai văzut de mult timp, chiar dacă nu va apărea vreo baladă despre ea.

Ce s-a întâmplat miercuri seara, pe Antena 1, la Chefi fără limite

Ei bine, a fost un adevărat spectacol miercuri seara, la Antena 1, unde a avut loc finala „Chefi fără limite”, emisiune de gătit, traveling și aventură. Vă reamintim că trei chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, au plecat în Grecia, împreună cu echipele lor pentru a găti în locuri spectaculoase rețete tradiționale, și pentru a efectua misiuni atent puse la punct, pline de competiție și suspans.

Chefii au fost nevoiți să-și împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni era legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni a participat și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Ei bine, doar trei concurenți au rămas în marea finală.

Ce s-a intamplat miercuri seara, pe Antena 1, la Chefi fara limite
Ce s-a intamplat miercuri seara, pe Antena 1, la Chefi fara limite

Marele câștigător a primei ediții

Laura, Nobo și Istvan. Cei trei au vrut să obțină cât mai multe farfurii din partea juriului la finalul a două luni de călătorii și gătit prin Grecia. Însă, cele mai multe puncte le-a primit Nobo, care a câștigat marele premiu, după ce a impresionat jurații cu desertul pregătit.

Acesta a făcut parte din echipa Bontea și a reușit să-și învingă adversarii cu un desert tradițional. Bucuria a fost nespusă, mai ales că Nobo, pe numele său real Daniel Jumuga, era plin de datorii, iar marele premiu de 30.000 de euro a venit ca o alinare pentru el, pentru a scăpa de datoriile acumulate în timpul pandemiei de coronavirus.

„Nu am câștigat niciodată nimic. Nu îmi vine să cred. Primul lucru pe care o să îl fac este să îmi plătesc datoriile acumulate pe timpul pandemiei. Apoi, îmi scot soția în oraș”, a decarat Nobo la Antena 1. Nobo a câștigat premiul de 30.000 de euro.

Cei trei concurenți au avut de pregătit un starter, un fel principal și un desert. Fiecare preparat a fost notat separat de juriul serii, iar la final cel care a obținut cea mai mare medie a fost desemnat câștigător.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...