Cum a aflat Marina Almășan că Victor Socaciu a fost la un pas de moarte. Nici ea, nici fiul lor nu mai vorbesc cu artistul (Exclusiv)

Ioana Bucur 15.09.2021, 08:35
Cum a aflat Marina Almășan că Victor Socaciu a fost la un pas de moarte. Nici ea, nici fiul lor nu mai vorbesc cu artistul (Exclusiv)

Nu au putut trece peste divorțul cu scandal, acuzațiile de infidelitate sau cearta pe bani nici în cele mai dificile momente. Este incredibil cum a aflat, de fapt, Marina Almășan că Victor Socaciu a fost la un pas de moarte. Vedeta de televiziune și fiul ei, Victor, au rupt orice legătură cu artistul.

Marina Almășan nu a știut că Victor Socaciu a ajuns în stare gravă la spital

După 16 ani trăiți împreună, povestea lor de dragoste s-a încheiat, în 2012, printr-o despărțire marcată de acuzații urâte și o luptă prin tribunale ce a durat mai bine de cinci ani. Marina Almășan a susținut că a fost înșelată de Victor Socaciu cu impresara lui, Brândușa Simion, care i-a devenit, în cele din urmă, soția cu numărul trei.

Din nefericire, în scandal a fost implicat și fiul lor. La vârsta de 16 ani, și-a dat în judecată tatăl pentru plata pensiei alimentare. Tânărul și prezentatoarea TV nu pot ierta nici până astăzi suferința prin care au trecut din pricina artistului. Nu au fost lângă el nici atunci când a ajuns în spital, în stare gravă.

„Nu mai sunt de zece ani cu el. Nu am mai vorbit nici după ce s-a externat. Am aflat de problemele lui de sănătate întâmplător, de la un medic cunoscut, că a fost internat la Carol Davila, cu mai vechile probleme renale.

I-ar fi cedat rinichii transplantați. Nu știu care e starea lui, nu am vorbit deloc cu el. Nici eu, nici băiatul.”, a declarat Marina Almășan pentru playtech.ro.

O sursă apropiată artistului a dezvăluit pentru redacția Playtech – Impact.ro probleme de sănătate cu care s-a confruntat Victor Socaciu ar fi fost cauzate și de tratamentul pe care îl lua pentru o altă afecțiune.

„Victor a fost internat la Carol Davila, până acum două săptămâni, a avut probleme cu rinchii, niște complicații, cu implantul, din cauza unor medicamente luate pentru alte afecțiuni.

I-au curățat rinichii de acele toxine, mi-a zis că i-au făcut un fel de spălare a rinichilor, o procedură care îți salvează viața. Acum, e acasă, slavă Domnului, e bine!

Am și vorbit cu el acum trei zile, dar și cu soția lui, pregătim pentru luna noiembrie niște concerte.”, a declarat o persoană din anturajul artistului, pentru playech.ro.

Cum a aflat Marina Almășan că Victor Socaciu a fost la un pas de moarte
Victor Socaciu

Se întoarce în fața camerelor de filmat

Marina Almășan se va întoarce pe micul ecran, vedeta fiind anunțată că emisunea sa, ”Femei de 10, bărbați de 10” se află în grila de toamnă a TVR.

„Momentan nu am nimic spectaculos, știu doar că emisiunea se va relua.”, ne-a mai spus aceasta.

Vedeta a povestit, în trecut, că a avut mai multe conflicte cu fosta directoare a Televiziunii Române, Doina Gradea, și că s-ar fi ajuns chiar la amenințări cu demisia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...