Cui rămâne toată averea lui Ilie Năstase. Fostul mare tenismen, despre moștenire și testament: „Mai trăiesc mult și bine”

Andreea Grecu 18.07.2021, 19:22

Ilie Năstase sărbătorește, mâine, 19 iulie 2021, împlinirea vârstei de 75 de ani. Te întrebi cui îi va rămâne toată averea lui Ilie Năstase? Fostul mare tenismen a vorbit despre moștenire și testament, adăugând că mai are mult de trăit.

Ilie Năstase, primele declaraţii despre avere

Ilie Năstase a declarat că deși are testamentul pregătit nu-și face griji pentru viitor. Acesta se simte foarte bine și are planuri de viitor, dar și vacante planificate deja.

”Sunt încă foarte puternic. Am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg. Nu mi-am făcut niciodată probleme de testament și moșteniri!”, a spus fostul mare sportiv.

Ilie Năstase, testament și moștenitori

Ilie Năstase este primul jucător de tenis care a reușit performanța de a câștiga doar din tenis un milion de dolari. Tenismenul precizează că le-a asigurat o avere frumoasă copiilor lui.

”Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere. Le-am asigurat tot ce au nevoie. Nu le lipsește nimic!”, a mai spus Ilie Năstase, pentru Viva.

Tenisul nu este însă singura sursă de venit a fostului tenismen. Potrivit declarației de avere pe care a făcut-o publică în momentul în care a intrat în politică, Năstase mai deținea două mașini de lux și una de oraș, adică un Mini Cooper, un BMW Z3, și un BMW X6.

Afaceristul mai deține o motocicletă, ceasuri în valoare de 150.000 de euro, bijuterii de 100.000 de euro și tablouri de aproximativ 50.000 de euro, dar și un teren de 1.000 de metri pătrați în Moeciu de Jos, potrivit antena3.ro.

Ilie Năstase are și conturi la bancă, în valută. Unul dintre conturi are valoarea de 129.000 de euro, altul la valoarea de 35.000 de euro și unul de 187.000 de dolari.

Cui rămâne toată averea lui Ilie Năstase

Ilie Năstase dezamăgit de jucătoarele de tenis după ce au au refuzat să participe la Jocurile Olimpice

Fostul tenismen se declară dezamăgit de decizia sportivelor de a nu participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Nu avem șanse la medalii la Tokyo pentru că nu mergem… Dacă era Simona sigur am fi avut… Care finanțare să o taie ministrul? Că nu există finanțare. Dar ce treabă are federația că fetele alea nu se duc la Jocuri? Nu înțeleg…”, a spus Năstase, potrivit digisport.ro.

Acesta a declarat ca cele care au refuzat participarea la proba de simplu de la Jocurile Olimpice de la Tokyo ar trebui să  restituie banii primiți de la MTS și COSR. Banii le-au fost oferiți jucătoarelor pentru a participa la turnee care să le ajute să se califice la Jocurile Olimpice.

„Atunci să plătească fetele dacă nu se duc și nu au motive. Să plătească. Dar cred că sunt motive, sunt accidentări, nu? Simona e accidentată… ce să-i facem, să o ducem acolo să stea cu piciorul întins pe bancă? Asta e problema, că nu ai timp să te recuperezi, asta a fost și problema Simonei. Dar trebuie să stai cât zice doctorul, pentru că altfel e și mai rău”.

România va fi reprezentată la Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie-8 august), la tenis doar în proba de dublu feminin de perechea formată din Monica Niculescu și Raluca Olaru.

 

Urmăriți Impact.ro și pe