Cui i-a mulțumit Bill Gates după ce s-a vaccinat. Declarația care face înconjurul mapamondului

Andreea Bisinicu 23.01.2021, 09:01
Cui i-a mulțumit Bill Gates după ce s-a vaccinat. Declarația care face înconjurul mapamondului

Cui i-a mulțumit Bill Gates după ce s-a vaccinat. Cum sună declarația care face înconjurul mapamondului. Unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei s-a fotografiat în timp ce primea vaccinul anti-COVID-19 și a postat imaginea în mediul online, unde a devenit virală. Care este mesajul emoționant scris de fondatorul gigantului Microsoft și cui i se adresează filantropul cu atât de multă încredere.

Cui i-a mulțumit Bill Gates, după ce s-a vaccinat

Bill Gates s-a imunizat împotriva coronavirusului și este foarte entuziasmat de ce-i rezervă, în continuare, viitorul. Celebrul fondator al companiei Microsoft a primit prima doză de vaccin anti-COVID și a imortalizat momentul printr-o fotografie care a devenit virală pe Instagram. Faimosul om de afaceri spune că este norocos de a fi ajuns la vârsta de 65 de ani, ceea ce-l face eligibil pentru a primi vaccinul împotriva coronavirusului. Asta nu e tot, miliardarul a ținut, neapărat, să mulțumească oamenilor de știință, doctorilor și tuturor celor care au făcut posibilă realizarea acestui ser de imunizare.

„Unul dintre beneficiile de a avea 65 de ani este că sunt eligibil pentru vaccinul anti-COVID-19. Am primit prima doză săptămâna aceasta și mă simt minunat. Mulțumim tuturor oamenilor de știință, participanților la studii, autorităților de reglementare și lucrătorilor din domeniul asistenței medicale de primă linie care ne-au adus în acest punct.” a scris Bill Gates pe contul său oficial de Instagram.

Miliardarul american a fost una dintre cele mai importante voci din mass-media care a susținut importanța finalizării vaccinului anti-COVID-19 și a medicamentelor menite să combată boala. Mai mult de atât, pentru a ajuta în lupta omenirii împotriva virusului originar din China, Fundația Bill și Melinda Gates a oferit 400 de milioane de dolari.

Ce mesaj a postat Bill Gates pe Instagram, dupa ce a facut vaccinul anti-COVID-19
Ce mesaj a postat Bill Gates pe Instagram, dupa ce a facut vaccinul anti-COVID-19

Profeția lui Bill Gates despre coronavirus, în 2021

După un 2020 foarte greu, care a pus economia globală la pământ din cauza pandemiei de coronavirus, oamenii speră ca anul 2021 să reprezinte sfârșitul contextului pandemic, cu ajutorul apariției vaccinurilor anti-COVID-19. Acum câteva luni, Bill Gates spunea că este încrezător că „la începutul anului 2021”, un vaccin împotriva noului coronavirus va fi disponibil populației, însă doar în anumite zone ale lumii, bănuind că imunizarea populației va fi posibilă doar pentru cei care trăiesc în țările dezvoltate, în timp ce persoanele care locuiesc în statele mai puțin dezvoltate nu vor avea aceeași opțiune, luptându-se în continuare cu virusul nemilos.

Bill Gates a afirmat, de nenumărate ori, că vaccinul anti-COVID-19 trebuie să fie disponibil tuturor celor șapte miliarde de locuitori ai Terrei. Mai mult de atât, miliardarul filantrop care a fondat compania Microsoft spunea, la sfârșitul anului trecut, că țările mai sărace ale globului, precum cele din Africa, au de înfruntat dificultăți mult mai mari, precum combaterea unor maladii mai ușoare decât coronavirusul, precum rujeola:

„În 2021 vom putea depăşi boala cel puţin în ţările bogate. Există un anumit număr de vaccinuri în curs de realizare, iar unele dintre ele se vor dovedi eficiente. Este o tragedie, este cu adevărat regretabil că nu ne-am putut pregăti de această pandemie”, spunea miliardarul, în toamna anului 2020.” declara Bill Gates, cu câteva luni în urmă.

Urmăriți Impact.ro și pe