Cu cine și-a înșelat Mihaela Rădulescu primul soț. ”L-am prins la ea în pat”

Elena Avramescu 03.08.2020, 15:40

Viața personală a Mihaelei Rădulescu a fost mereu în atenția publicului și a ținut luni de zile paginile revistelor de specialitate. Astfel că trecutul ei amoros este unul destul de agitat, iar totul a pornit de la căsnicia cu primul soț, Bogdan Rădulescu, care a acuzat-o că l-a înșelat.

Cu cine și-a înșelat Mihaela Rădulescu primul soț

Mihaela Rădulescu este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate vedete tv din România, însă în tinereţe avea cu totul alte preocupări, iar rolul de prezentatoare TV nici nu era pus în discuție. Aceasta se ocupa cu sportul, marea sa pasiune, care i-a rămas și în prezent. A fost instructor de fitness, după care şofer de taxi iar mai apoi secretara primului purtător de cuvânt al Guvernului.

Mihaela a fost căsătorită de trei ori, prima oară în 1989 cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a păstrat, fiindcă numele ei de fată, Ţiganu, nu-i era pe plac. După care, în 1997 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Jr., iar ultima căsnicie a fost cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg, în 2004, din care a rezultat și un copil, Ayan.

Mihaela n-a mai pășit în fața altarului chiar daca a mai avut relații serioase, precum cea cu Dani Oțil, sau cea din prezent cu sportivul Felix Baumgartner. Însă s-a aflat ceva care i-a pătat imaginea, referitor la prima căsnicie cu Bogdan Rădulescu. Acesta a acuzat-o de infidelitate, la scurt timp după ce a prins-o în pat cu un dansator, după cum a mărturisit într-un interviu.

Cu cine și-a înșelat Mihaela Rădulescu primul soț
Cu cine și-a înșelat Mihaela Rădulescu primul soț

Mihaela Rădulescu, prinsă în pat cu un dansator

„Se împrietenise la facultate cu Brânduşa Novac. A intrat în trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultură a Studenţilor. De atunci au început adevăratele probleme. Venea târziu acasă, apoi a început să lipsească nopţile. Mai treceam şi eu pe la repetiţii, să înţeleg ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei. Îi ziceam să nu se ducă, dar ea se ducea, nu mă lua în seamă…

Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neaşteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurenţiu, coleg cu ea de trupă.Pur şi simplu, nu mi-a venit să cred. Am rămas împietrit în uşa camerei. La cât sunt de mare, nu ştiu pe unde a dispărut Laurenţiu din casă. Oricum, el n-avea nici o vină… Mai era ceva de zis?”, a spus Bogdan Rădulescu, potrivit Libertatea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...