Zodiile care nu se potrivesc în iubire. Mihai Voropchievici: Aceşti nativi pot ajunge chiar să divorţeze

Andreea Bisinicu, Coteț Alexandru 20.06.2021, 19:36
Zodiile care nu se potrivesc în iubire. Mihai Voropchievici: Aceşti nativi pot ajunge chiar să divorţeze

Ți s-a întâmplat vreodată să cunoști pe cineva și să te gândești că nu vă potriviți deloc din punct de vedere sentimental? Atunci horoscopul acesta este pentru tine. Mihai Voropchievici îți spune care sunt nativii care nu sunt compatibili și ce zodii pot ajunge la divorț, dacă decid să se cunune. Ce spun astrele.

Zodiile care nu se potrivesc în iubire

Cunoști pe cineva, îl placi, vă îndrăgostiți și decideți să formați un cuplu. Toate bune și frumoase până când realizezi că lucrurile nu merg conform planului și sunt anumite trăsături care te deranjează, iar compatibilitatea dintre voi doi nu prea există.

Deși se spune că opușii se atrag, în cazul unei relații de lungă durată este foarte important ca ambii parteneri să aibă suficiente lucruri în comun cât să fie pe aceeași lungime de undă. Numerologul Mihai Voropchievici explică mai exact care sunt zodiile care nu fac casă bună împreună:

„Adevărul e că poate nu sunt atât de marcante cununia, căsătoria sau nașterea unui copil, pe cât de marcant este un divorț. Și pentru cel care trece prin el și pentru cei care au participat pe lângă e”, a declarat celebrul numerolog la Antena 3.

Berbec – Scorpion

Semne de foc și apă, nu au cum să reziste împreună dacă vorbim despre o relație de lungă durată. Ambele sunt figuri dominante, care adoră să aibă puterea și controlul în mâna lor. Deși o aventură între cei doi ar fi pasională și memorabilă, când vine vorba despre o relație statornică, căminul lor s-ar transforma într-un câmp de bătălie.

Vesti bune pentru multe dintre zodii. Ce aduce frumos in viata nativilor solstitiul de vara 2021
Compatibilitatile dintre zodii sunt reale

Taur – Vărsător

Extrovertitul și veselul Taur va avea mult de furcă încercând să-l înțeleagă pe nativul din zodia Vărsător. Mai mult de atât, reprezentanții zodiei Taur sunt persoane echilibrate, mature și responsabile, familiști și tradiționaliști convinși. Aceștia nu ar putea face casă bună cu cei din Vărsător, nativi pentru care libertatea este cea mai importantă.

Leu și Taur

Când pui o zodie de foc alături de orice alt element înafară de aer atunci ies scântei. Nativii din zodia Leu sunt impulsivi, colerici și foarte orgolioși. Simt nevoia să fie mereu în centrul atenției, iar Taurii au și ei o latură narcisistă, fiind guvernați de planeta Venus. Aceste două zodii nu vor rezista mult timp împreună, deoarece ambii vor atenție, iar cineva trebuie să cedeze.

Fecioară și Balanță

Deși sunt două zodii perfecționiste și ambițioase, reprezentanții zodiilor Balanță și Fecioară nu ar rezista, pe termen, lung, unei relații serioase. Balanța este extrovertită, veselă, mereu în centrul atenției. Este o fire caldă și prietenoasă, ceea ce nu putem spune la fel despre nativul din Fecioară, care este o persoană calculată și rece.

Urmăriți Impact.ro și pe