Cu cine se mărită Denisa Dedu, una dintre cele mai frumoase handbaliste din națională. ”Dacă nu mă făceam sportivă, ajungeam model”

Stan Filon, Anca Lupescu 25.06.2021, 15:17

Bat clopote de nuntă în handbalul românesc! Frumoasa Denisa Dedu, portărița echipei naționale de handbal a României, tocmai ce a fost cerută în căsătorie și a spus ”DA”. Așadar, se anunță nuntă mare în familia handbalului românesc.

Denisa Dedu, una dintre cele mai frumoase handbaliste din naționala României, se mărită

Denisa Dedu, handbalista ajunsă la 26 de ani, a spus un DA hotărât atunci când a fost cerută în căsătorie. La eveniment au participat mulți prieteni de-ai cuplului, care s-au urcat cu toții pe un yaht și au plecat pe mare. A fost un moment foarte frumos, pe care handbalista l-a împărtășit cu fanii săi.

Frumoasa handbalistă a plecat într-o vacanță exotică împreună cu alesul inimii sale, dar și cu mulți prieteni. Ciprian Șandru, tânărul cu care sportiva are o relație de o lungă perioadă de timp, a ”premeditat” totul. A cumpărat inelul din România și a plecat spre vacanța care va fi povestită și nepoților.

Se marita Denisa Dedu
Se marita Denisa Dedu

Călătorie de povestit nepoților

Cum am spus, momentul inedit a avut loc în timpul unei ieșiri pe mare cu prietenii. Tânărul a îngenunchiat și i-a oferit iubitei sale inelul de logodnă, iar aceasta a acceptat să fie soția lui, în aplauzele tuturor. Ca de fiecare dată, Denisa Dedu a arătat senzațional și în momentul în care a fost cerută în căsătorie. A purtat un costum de baie întreg negru, o pălărie și un caftan transparent, cu buline negre, în timp ce Ciprian a optat pentru o pereche de pantaloni scurți și o cămasă albă din in, la fel ca și ceilalți bărbați aflați pe punte.

Sportiva a postat multe fotografii pe rețelele de socializare în care a împărtășit cu fanii săi toate momentele importante din călătoria de vis, mai ales că aceasta a recunoscut că îi place foarte mult să pozeze. A spus chiar că dacă nu s-ar fi făcut sportivă, ar fi vrut să fie manechin. Chiar ar fi avut o carieră de succes și în acest domeniu, deoarece arată senzațional.

”Dacă nu ajungeam handbalistă, cred că eram model! Îmi place să mă aranjez, să pozez, să fiu fotografiată. Chiar mă atrage foarte tare” – spune Denisa Dedu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...