Cu cine se luptă Simona Halep în turul secund Australian Open. Câți bani a câștigat sportiva româncă după prima victorie

Cu cine se luptă Simona Halep în turul secund Australian Open

Simona Halep s-a calificat în turul secund de la Australian Open, după ce a învins-o pe Jennifer Brady. Meciul a fost unul strâns în timpul căruia sportiva noastră a reușit să se și accidenteze având nevoie de îngrijiri medicale. Cu cine se va confrunta Halep în turul secund de la Australin Open și când va avea loc meciul?

Cine este următoarea adversară a Simonei Halep la Australian Open

Halep a aflat care va fi adversara cu care urmează să joace în turul secund al Australian Open 2020. Este vorba despre, Harriet Dart, număr 173 WTA. Meciul urmează să aibă loc joi, 23 ianuarie iar ora meciului va fi anunțată de organizatori în cursul zilei de miercuri, 22 ianuarie. Harriet, a trecut în turul inaugural de număr 82 WTA, Misaki Doi, scor 2-6, 6-4, 7-6 (6), după o partidă-maraton care s-a sfârșit după 2 ore și 49 de minute. Halep și Dart nu s-au mai întâlnit niciodată până în prezent.

simona halep, australian open, adversara

Cine este următoarea adversară a Simonei Halep la Australian Open

Hariat Dart are 23 de ani, iar principalul său atuu este faptul că poate executa backhand-ul cu două mâini. De asemenea, este cu 7 centimetri mai înaltă decât sportiva noastră și nu a reușit să câștige niciun titlu WTA în proba de simplu, iar cea mai înaltă clasare în ierarhia mondială o reprezintă locul 92, ocupat în luna aprilie a anului 2019.

Pentru victoria din primul tur al Australin Open obținută în urma confruntării cu Jennifer Brady, Halep a încasat 80.000 de eurp și 70 de puncte WTA. Însă, a fost un meci dificil în timul căruia Halep a alunecat și s-a lovit. Lovitura a fost destul de puternică, deoarece Halep a cerut intervenția fizioterapeului. De asemenea, sportiva a cerut și time-out medical la scorul de 5-6, în primul act. Imediat după ce a fost bandajată la încheietură, Halep a încheiat cu o victorie.

„Mă doare un pic încheietura mâinii, dar nu mă gândesc la ea acum, vreau să mă recuperez şi să mă răcoresc pentru a fi aptă în vederea meciului din turul al doiela. Aşa a fost şi în 2018, m-am accidentat tot în primul tur”, a declarat Halep, după victoria cu 7-6, 6-1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI