Cu cine s-a iubit Lavinia Pârva înainte de Ștefan Bănică. E vorba de un fotbalist celebru

Anca Manolica 25.11.2022, 16:48

Povestea de dragoste a Laviniei Pârva cu Ștefan Bănică Jr. se consumă de zece ani, timp în care cei doi au devenit și părinții unui băiețel superb. Cu toate acestea, relația lor a fost, de-a lungul timpului, subiectul multor speculații și zvonuri. Nu de puține ori s-a spus că artista ar fi, de fapt, motivul pentru care Ștefan Bănică și Andreea Marin ar fi divorțat. De asemenea, s-a speculat că ea l-ar fi părăsit pe fotbalistul celebru cu care se iubirea la acea vreme, pentru a fi cu actualul ei soț. Despre cine este vorba.

Ce iubit a avut Lavinia Pârva înaintea lui Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt împreună de aproximativ zece ani, doi alegând să se căsătorească în mare secret în 2017, în Bulgaria. După alți doi ani, ei au devenit părinții unui băiețel, pe nume Alexandru, care, spun ei, a completat familia în cel mai frumos mod posibil.

Acum, ei se declară o familie împlinită pe toate planurile, bruneta mărturisind în nenumărate rânduri că se află într-o perioadă a vieții ei în care este mai fericită ca niciodată, deși acest lucru implică și foarte mult efort.

Cu toate acestea, nu mulți știu faptul că, înainte de a începe o relație cu îndrăgitul artist, ea s-a iubit, pentru o scurtă vreme, cu un celebru fotbalist. Este vorba despre Ianis Zicu, cel care juca la acea vreme pentru Poli Timișoara, echipa orașului natal al Laviniei. Povestea dintre cei doi nu a durat prea mult, însă, ei alegând să se despartă la începutul anului 2011.

Lavinia Pârva și Ianis Zicu
Lavinia Pârva și Ianis Zicu

Care a fost motivul separării

Ruptura dintre Lavinia și Ianis Zicu a venit după participarea acesteia la emisiunea „Dansez pentru tine”, a cărei gazdă era Ștefan Bănică Jr. . Din spusele actualei soții a artistului, reiese că cei doi se neglijau tot mai mult, iar faptul că aveau o relație la distanță nu era deloc benefic, motiv pentru care au pus punct.

„El a venit în viaţa mea într-un moment în care altele erau priorităţile şi nu eram focusată să mă avânt într-o relaţie. N-am refuzat totuşi să ies cu el şi să încercăm să fim un cuplu şi, până la un punct, a mers, apoi eu m-am concentrat prea mult pe ce aveam de făcut şi am scăpat din vedere că am un iubit.

Era o relaţie la distanţă, noi eram doi oameni extrem de ocupaţi. El e pe val acolo la Timişoara şi eu am aici mult de muncă, ne neglijam unul pe celălalt şi aşa mai bine am pus punct”, a dezvăluit focoasa brunetă.

În perioada următoare, Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva aveau să fie surprinși tot mai des împreună în multe locații din București. Confirmarea relației a venit abia în 2013.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...