Cu cine joacă Simona Halep la Australian Open 2021. Românca a avut ghinion la tragerea la sorți

Stan Filon 05.02.2021, 10:58
Cu cine joacă Simona Halep la Australian Open 2021. Românca a avut ghinion la tragerea la sorți

Simona Halep și-a aflat în această dimineaţă adversarele de la Australian Open 2021. Pe româncă o așteaptă partide de coșmar, însă este favorita cu numărul doi la primul turneu de Grand Slam al anului. Turneul începe, așadar, după două săptămâni în care sportivii au fost nevoiți să stea în carantină.

Simona Halep și-a aflat adversarele de la Australian Open 2021

Chinul a luat sfârșit pentru sortivii înscriși la turneul din Australia. Au ieșit cu bine din izolare și acum și-au aflat adversarii. Printre ei se numără și Simona Halep, care a aflat că prima partidă din 2021 o va disputa în compania australiencei Lizette Cabrera, în vârstă de 23 de ani, locul 140 WTA. Australianca este beneficiara unui wild card, iar cele două nu s-au mai întâlnit până acum.

În optimi, Simona Halep ar putea da din nou peste „coşmarul” Iga Swiatek, iar în sferturi una dintre posibilele adversare este marea campioană Serena Williams.

Simona Halep si-a aflat adversarele de la Australian Open 2021
Simona Halep si-a aflat adversarele de la Australian Open 2021

Care este calendarul de joc

Dar cu cine ar mai putea da piept Simona Halep? Ei bine, pe jumătatea de tablou a Simonei Halep la Australian Open se regăsesc nume mari precum Serena Williams, Naomi Osaka, Petra Kvitova, Bianca Andreescu sau Garbine Muguruza. Dacă se vor respecta calculele hârtiei, acesta ar trebui să fie traseul Simonei Halep la Australian Open 2021.

turul 1: Lizette Cabrera
turul 2: Ajla Tomljanovic / Misaki Doi
turul 3: Veronika Kudermetova
optimi: Iga Swiatek/Elena Rybakina
sferturi: Serena Williams
semifinale: Naomi Osaka/Garbine Muguruza
finala: Ashleigh Barty/Sofia Kenin/Elina Svitolina

Eliminată de la Gippsland Trophy

Fanii Simonei Halep sunt îngrijorați, deoarece românca a pierdut ultimul meci de la Gippsland Trophy din cauza unor probleme de sănătate. Sportiva începuse perfect meciul, dar o accidentare la spate a făcut ca ea să nu mai poată juca la capacitate maximă.

La scorul de 2-5 în primul set, Simona a cerut intervenția medicului, acuzând dureri în zona spatelui. Românca a continuat jocul, însă accidentarea la spate i-a influențat negativ vizibil evoluţia, nereușind să mai țină ritmul impus de Ekaterina Alexandrova.

„Ekaterina Alexandrova îi trânteşte uşa în nas unei Simona Halep uşor afectată, lovind adânc şi plat pentru a câştiga cu 6-2, 6-1 şi a avansa în semifinalele Gippsland Trophy. Halep a părut să aibă probleme la spate, dar Alexandrova a găsit colţurile terenului”, au notat cei  de la WTA insider, după meci.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...