Dezvăluiri despre ce se întâmplă acum la filmările pentru Las Fierbinți. Ritualul pe care îl au actorii

Madlen Moraru 22.07.2020, 10:51

Dezvăluiri despre serialul Las Fierbinți. În plină pandemie cu noul virus, situația s-a schimbat mult pe platoul de filmare, pentru actorii show-ului de renume, produs de PRO TV.

Dezvăluiri despre ce se întâmplă acum la filmările pentru Las Fierbinți. Ritualul pe care îl au actorii

Celebrul Mihai Bobonete a fost cel care a povestit ce se întâmplă acum la filmările pentru Las Fierbinți. Actorul a acordat un interviu savuros pe care fanii cu siguranță l-au apreciat și-n care a povestit cum s-au desfășurat evenimentele pentru „fierbințeni” de când a debutat pandemia de coronavirus și la noi în țară.

Dezvăluiri despre ce se întâmplă acum la filmările pentru Las Fierbinți. Ritualul pe care îl au actorii
Mihai Bobonete a dezvăluit ce se întâmplă cu actorii din Las Fierbinți, de când s-au reluat filmările pentru serial

Serialul Las Fierbinți e unul dintre cele mai îndrăgite de publicul român. Din acest motiv, odată cu amânarea filmărilor încă din luna martie, mulți și-au făcut griji și pentru ce se va întâmpla cu actorii. Vedetele PRO TV au revenit pe platoul de filmare, localizat în apropiere de București, odată ce a fost posibil acest lucru. Au fost testați cu toții contra noului virus, pentru a nu se trezi cu surprize. Și locațiile de filmare au fost pregătite așa cum a recomandat-o medicul, cu toate măsurile de prevenție puse la punct.

De aceea, întreaga echipă de producție, alături de simpaticii actori, au revenit încă din luna iunie în fața camerelor de filmat. Ce i-a afectat însă cel mai tare a fost însă chiar faptul că au fost nevoiți să se distanțeze unul de altul, pe timpul pauzelor dintre filmări sau a celor de masă.

„Am început filmările, dar e foarte ciudat totul. Ne-au testat pe toți. Stăm mereu cu măști. E foarte greu pentru că noi, înainte, eram ca o familie acolo, mâncam împreună cu oamenii din echipa de producție, acum e o bandă trasă, mâncăm pe rând, fiecare în rulota lui. Nu ne intersectăm niciodată la masă, e o schemă foarte ciudată. Noi, filmând de atâția ani, am devenit o familie suntem foarte apropiați și acum e destul de trist.”, a mărturisit Mihai Bobonete, potrivit celor de la Libertatea.

Urmăriți Impact.ro și pe