Cu cine era să se bată Dan Petrescu la CFR Cluj. Adevăratul motiv pentru care a fost dat afară

Marian Cărăvan 03.12.2020, 12:52
Cu cine era să se bată Dan Petrescu la CFR Cluj. Adevăratul motiv pentru care a fost dat afară

Deși Dan Petrescu afirma la începutul săptămânii că nici nu a demisionat, nici nu a fost dat afară, ci a fost o despărțire pe cale amiabilă, după plecarea sa de la echipa campioană ies la iveală detalii uluitoare.

Tensiuni mari în Gruia. Cu cine era să se bată Dan Petrescu la CFR Cluj

Plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj scoate la iveală câteva detalii uluitoare. La gruparea din Gruia situația nu e deloc roz, în ciuda faptului că formația ardeleană a cucerit trei titluri la rând. La acestea se mai adaugă și participările în grupele Europa League. Se pare că antrenorul Dan Petrescu nu a avut deloc viață ușoară la echipa campioană. Totul a fost în regulă cât au fost rezultate. Apoi, pe măsură ce echipa nu mai performa, situația a devenit una tensionată. Insuportabilă.

Dan Petrescu a ajuns să nu mai fie suportat nici de conducere, nici de jucători. Tehnicianul se plângea deseori de conducere, că nu-i aduce jucătorii doriți, conducerea îi reproșa că face cheltuieli prea mari. Pe de altă parte, Dan Petrescu era în conflict cu jucătorii, pe care îi jignea. „Bursucul” a fost de multe ori în conflict cu jucătorii și se putea ajunge chiar la bătaie. Jucători importanți ai echipei, precum Arlauskis, Djokovic sau Țucudean, l-au amenințat pe Dan Petrescu în trecut, dar au intervenit persoane din club și au aplanat disputa, precizează GSP.

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj
Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj

Dan Petrescu, oferte din Scoția și Arabia Saudită

După despărțirea lui Dan Petrescu de campioana CFR Cluj au apărut speculațiile în privința viitoarei destinații a antrenorului. Celtic Glasgow și Al-Nassr sunt echipele unde ar putea ajunge fostul antrenor al campioanei României.

Celtic vrea să renunțe la antrenorul Neil Lennon, iar o variantă de înlocuire a tehnicianului ar putea fi chiar Dan Petrescu. Pe lista lui Celtic se mai află Mauricio Pochettino, fostul antrenor al lui Tottenham, Marco Silva sau Henrik Larsson. Celtic e pe locul secund în Scoția, la 11 puncte în spatele liderului Rangers, dar cu două meciuri mai puțin disputate.

O altă ofertă, foarte tentantă, vine din zona arabă. Șeicii de la Al-Nassr îi pun pe masă un contract pe doi ani cu un salariu uriaș. Cu mult mai mult decât avea la CFR. O ofertă de nerefuzat pentru orice antrenor. 2,5 milioane de euro în primul sezon, suma urmând să crească cu 500.000 în al doilea sezon, i-ar aduce lui Dan Petrescu un venit de 5,5 milioane de euro. O sumă deloc de neglijat.

Urmăriți Impact.ro și pe