Cu cine a stat Inna izolată într-o casă, timp de trei săptămâni. ”A fost extraordinar”

Stan Filon 08.09.2021, 13:05
Cu cine a stat Inna izolată într-o casă, timp de trei săptămâni. ”A fost extraordinar”

S-a aflat cu cine a stat Inna izolată într-o casă, timp de trei săptămâni! Artista a recunoscut totul, s-a întâmplat în plină pandemie de coronavirus, când concertele au fost anulate și când artista a fost nevoită să rămână ca noi toți izolată la domiciliu.

Cu cine a stat Inna izolată în casă, timp de trei săptămâni, în plină pandemie

Inna este un nume cunoscut acum la nive mondial. Susține concerte peste tot în lume și este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Pandemia însă nu a fost deloc ușoară nici pentru ea, după cum a recunoscut chiar artista.

Vedeta a fost nevoită să se izoleze în casă și chiar dacă nu a mai avut concerte, Inna nu a putut să stea pur și simplu, ci a muncit ca de obicei. A făcut multă muzică, după cum a recunoscut chiar ea, mai ales că s-a izolat în casă cu o întreagă armată de muzicieni.

Cu cine a stat Inna izolata in casa
Cu cine a stat Inna izolata in casa

Vedeta a fost foarte ocupată, chiar dacă toate concertele au fost anulate

”A fost o perioadă în care nu am călătorit atunci când nu a fost posibil, bineînțeles. Însă nu a fost o perioadă neapărat liniștită, am lucrat din studioul meu de acasă, am avut filmări de videoclipuri, ședințe foto, intervuri pe zoom, live session-uri.

Chiar am încercat să rămân conectată la munca mea, la fanii mei și chiar am lansat multă muzică. Ba chiar am lansat și un album pe care l-am compus în doar 3 săptămâni alături de producători și compozitori extraordinari, izolați toți într-o casă. Când lucrurile s-au mai așezat, am reînceput călătoriile atât în țară, cât și în alte țări în care îmi doream să ajung”, a declarat Inna pentru Playtech.ro.

Acea perioadă a trecut, cel puțin pentru moment, iar artista se bucură acum enorm să se revadă față în față cu fanii săi, la concerte. ”A fost minunat, emoționant, mi-am dat seama cât sunt de norocoasă că fac ceea ce îmi place în fiecare zi și că pot să aduc fericire oamenilor prin muzica mea. Tot în această perioadă a pandemiei am conștientizat cât de greu mi-a fost fără scenă, fără călătorii, fără viața mea obișnuită, mereu în mișcare”.

Vedetă de televiziune

Inna de-abia așteaptă să înceapă cel de-al doilea sezon al emisiunii Masked Singer, unde jurizează alături de Horia Brenciu, Mihaela Rădulescu și Alex Bogdan. Spune că emisiunea de la Pro TV este plină de surprize și de-abia așteaptă să ajungă pe micile ecrane.

”Din 9 septembrie, începe cel de-al doilea sezon Masked Singer și sunt bucuroasă să fac parte și din cel de-al doilea sezon, alături de Horia Brenciu, Mihaela Rădulescu și Alex Bogdan. Va fi un sezon plin de suspans, de mister, cu multe surprize, un show spectaculos, cu măști excepționale! Abia aștept să îl vedeți”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...