Cu cine a plecat Ianis Hagi în vacanță. Elena, iubita oficială, a rămas acasă

Gabriel Peneș 16.06.2021, 13:37

Cu cine a plecat Ianis Hagi în vacanță. Mijlocașul de la Rangers a ales să-și petreacă perioada mai liberă în Grecia, mai precis, în Mykonos, una dintre cele mai exclusiviste destinații din zonă. La 22 de ani, fiul „Regelui” are o iubită, Elena, cu 4 ani mai mică, dar care nu l-a însoțit în escapada băiețească din Insula Vânturilor de la Marea Egee. Însă, Ianis nu e nici singur în vacanța pe care și-a luat-o.

Cu cine a plecat Ianis Hagi în vacanță

Fără grija participării la EURO 2020, fotbaliștii români și-au luat liber. Ianis Hagi a plecat în vacanță într-o destnație exclusivistă din Grecia. Internaționalul român de la Rangers nu e însoțit de iubita oficială, Elena Tănase. Cei doi au o relație ce pare destul de serioasă. Tânără are 18 ani și este încă elevă Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, cel mai prestigios liceu din Constanța. Ea provine dintr-o familie ce deține o avere importantă. Tatăl ei este un un om de afaceri cunoscut în zonă, cu investiții în domeniul contrucțiilor și în cel agricol.

Ianis și Elena se văd, în general în pauzele dintre meciurile jucătorului de 22 de ani, dar cum sentimentele par puternice, lucrurile pot să ducă la un alt nivel, în curând. De altfel, Ianis a recunoscut că stă bine cu dragostea. El și Elena au fost văzuți și pe străzile din București, comportându-se ca doi îndrăgostiți.

Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, a spus Ianis Hagi, la Digi Sport.

Cu cine a plecat Ianis Hagi în vacanță. Elena, iubita oficială, a rămas acasă
Ianis Hagi e în vacanță cu prietenii fotbaliști. Elena, iubita oficială, a rămas acasă

Elena, iubita oficială, a rămas acasă

Chiar și Steven Gerrard, antrenorul lui Ianis de la Rangers, „l-a dat de gol” în această privință, sugerând inclusiv că Elena îl vizitează pe mijocașul român la Glasgow.

Ianis este într-un loc bun. Cred că s-a stabilit cu adevărat aici, în Glasgow, şi ştiu că şi iubita lui îi este alături. Aşa că vine mereu zâmbind, fericit, bucurându-se de fotbalul său”, spunea Steven Gerrard, în toamna trecută, înaintea duelului Rangers – Lech Poznan din grupele Europa League.

Oricum, indiferent de motiv, Ianis se bucură de vacanța în Mykonos fără Elena. În schimb, el este însoțit de alți trei fotbaliști: Denis Alibec, Cristi Ganea și Carlo Casap. Cu toții au jucat sau încă joacă la Viitorul patronat de Gică Hagi. Dacă Alibec este acum la Kayserispor, în Turcia, Ganea și Casap sunt jucătorii formației constănțene. Ei au postat imagini pe rețelele de socializare din vacanța de lux în care par că se simt foarte bine. Inclusiv Ianis, chiar și fără iubita oficială lângă el.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....