Cu cine a înșelat-o Ciprian Marica pe Ilinca Vandici, pe vremea când cei doi erau împreună. Vedeta Kanal D a dat tot din casă

Redacția IMPACT 30.04.2020, 11:51
Cu cine a înșelat-o Ciprian Marica pe Ilinca Vandici, pe vremea când cei doi erau împreună. Vedeta Kanal D a dat tot din casă

Cu cine a înșelat-o Ciprian Marica pe Ilinca Vandici, pe vremea când cei doi erau împreună. Vedeta Kanal D a dat tot din casă. Remarci amuzante despre fotbaliști.

Cu cine a înșelat-o Ciprian Marica pe Ilinca Vandici, pe vremea când cei doi erau împreună. Vedeta Kanal D a dat tot din casă

Escapada mai mult sau mai puțin amoroasă a lui Ciprian Marica a răscolit amintiri sau, mai bine zis, a fost de natură să deschidă sertarul de curiozități. Ilina Vandici, fosta iubită a lui Ciprian Marica, a spus, într-un interviu pentru Libertatea, orice femeie are dreptul, în viață, la un fotbalist.

“Nu pot să zic c-am fost fascinată de problemele legate de transferuri, de cine şi când a dat gol. Dar la un fotbalist cred că orice femeie are dreptul în viaţă. Dacă sunt de la doi în sus, atunci s-ar putea să fie tot un fel de iubire interzisă. Există viaţă după Marica? Absolut! N-a murit nimeni din dragoste, n-am murit nici eu. Cine-i Marica până la urmă?! E un bărbat interesant şi-atât. Ca el mai sunt o groază”, spune Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici:
Ilinca Vandici: “La un fotbalist în viață, orice femeie are dreptul”  foto: facebook/ ilinca vandici

“Nu eu m-am umilit. Când am aflat cu cine și de ce, nici măcar n-am putut sămă simt prost”

În privința episoduluui de iubire interzisă a lui Ciprian Marica și toate amintirile pe care le-a decantat acesta, Ilinca Vandici are o atitudine tranșantă. Înțelege atracția bărbaților pentru fetele din show-biz, care sunt “vizibile și frumoase”. Așa cum înțelege și atracția fostului ei iubit pentru Adelina Pestrițu, căreia acesta i-a trimis niște sms-uri. Acele sms-uri au ajuns în presă, pentru că Adelina și-a pierdut telefonul.

“Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns. El doar a-ncercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invitat-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat nici un fel de ranchiună”, a spus Ilinca Vandici.

Un alt episod controversat al lui Marica ar fi fost Bianca Drăgușanu.

“Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă. Bianca i-a răspuns avansurilor? Ea zice că nu, el zice că nu, eu zic că da. Măcar dacă se ducea să nu-l ştie nici vântul, nici pământul! Dar vrei să-ţi spun ceva? Nu eu m-am umilit. Când am aflat cu cine şi de ce, nici măcar n-am putut să mă simt prost”, a spus Ilinca Vandici.