Cu cine a fost surprinsă Ruby luând masa în oraş. Dovada că vedetei nu îi pasă de pandemie

Cristian Cojocaru, Mihai Roșoiu 27.03.2021, 17:20
Cu cine a fost surprinsă Ruby luând masa în oraş. Dovada că vedetei nu îi pasă de pandemie

Una dintre cele mai apreciate artiste din România, Ruby a fost surprinsă luând masa în oraş alături de o bună prietenă dar și în compania unui bărbat. Acesta este unul destul de potent financiar, fără a se uita la bani atunci când a venit vorba despre plata notei.

Ruby a fost surprinsă în oraş în compania unui bărbat

Potrivit celor de la cancan.ro, solista Ruby a fost suprinsă în compania unei bune prietene dar și alături de Sorin Constantinescu. Trio-ul a mers să ia prânzul la Isoletta. Cunoscutul ”om al cazinourilor” le-a luat pe cele două în bolidul său de lux, plecând să se plimbe prin Capitală. Cei trei au ascultat o piesă de-a artistei în timp ce cântau și se distrau de minune.

Nici unul dintre ei nu au purtat mască de protecție, lucru care denotă că se cunosc destul de bine și nesimțind ca și cum s-ar expune unui pericol. Ruby a adoptat pentru această întâlnire o ținută lejeră formată dintr-o pereche de pantaloni negri asortate cu încățări bej, iar în partea de sus a ales un trench de aceeași culoare.

Nici la partea coafurii artista nu a ales să îl aranjeze într-un mod aparte, adoptând o coafura lejeră. La categoria make-up, Ruby a ales să folosească din belșug. În story-urile postate pe contul său de Instagram, artista a evidențiat cât de bine se simte în compania prietenei sale precum și în cea a lui Sorin Constantinescu, fost consilier al Guvernului pe teme de jocuri de noroc.

Deși nu deține un permis de conducere, Ruby are un Aston Martin
Deși nu deține un permis de conducere, Ruby are un Aston Martin

Mașina pe care o deține Ruby

Este cunoscut faptul că Ruby nu deține un permis de conducere. Acest lucru însă nu îi interzice să dețină o mașină. Mai exact, artista are un Aston Martin Volante care valorează 165.000 de euro. Probabil la un moment dat, va deține și un permis de conducere care îi va da dreptul să iasă pe stradă cu bolidul, însă până atunci, are cine să o plimbe. Un amic foarte bun de-al vedetei este cel care o conduce pe aceasta unde are nevoie.

De curând, Ruby a postat un clip video pe Instagram în care apare în rochie de mireasă. Fanii acesteia au crezut că vedeta s-a căsătorit însp a fost vorba doar de filmările pentru un videoclip. Aceasta a explicat fanilor despre ce este vorba, admițând la acel moment că îi place să își pună urmăritorii pe jar.

„Am zis că pun puțin țara pe jar. Nu m-am măritat. Am vrut să văd care e reacția la o nuntă. Ar fi o bună afacere. Înțeleg de ce căsătoresc foarte repede unii oameni, fără să stea pe gânduri. Mi-a explodat Instagramul, știri, Internetul”, a dezvăluit Ruby.

Urmăriți Impact.ro și pe