Cu cine a ajuns să cânte Mirela Vaida. Prezentatoarea de la Acces Direct scoate o piesă cu videoclip

Iancu Andreea 25.06.2021, 18:13

Mirela Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct, scoate o piesă cu videoclip, vedeta dezvăluind și cine este artista cu care urmează să cânte. Vestea îi surprinde și îi bucură totodată pe fanii artistei, care așteptau cu nerăbdare să o asculte pe Mirela cântând. Deși publicul s-a obișnuit să o vadă mai des în postura de om de televiziune, vedeta are talente impresionante în materie de cântat, dar și ca actriță. Și pentru că nu s-a putut abține să păstreze secretul noii colaborări, Mirela Vaida a dezvăluit fanilor săi câteva imagini de la filmările videoclipului pe care îl filmează împreună cu o altă artistă celebră.

Mirela Vaida scoate o piesă cu videoclip împreună cu o altă artistă cunoscută

Vestea că Mirela Vaida scoate o piesă cu videoclip i-a surprins pe fanii prezentatoarei de la Acces Direct, care aștepta de mult timp să își dezvolte cariera muzicală. Vedeta Antenei 1 își dorea să se bucure de înregistrarea unei piese, de cântări, mai cu seamă că perioada pandemiei a fost dificil de suportat de către toți artiștii din România. Astfel, Vaida a hotărât să nu mai piardă vremea și a înregistrat o melodie tradițională alături de Cosmina Adam, colega sa de platou și asistenta TV de la Acces Direct.

Cele două s-au fotografiat în timpul filmărilor pentru noul videoclip, pe care urmează să îl lanseze cât de curând. Proiectul reprezintă o încântare pentru ambele soliste, care nu au ezitat să se bucure de vremea bună și de revenirea la vechile obiceiuri. Frumoasa prezentatoare a fost cea care a postat și primele imagini din timpul filmărilor, care dezvăluie ținutele tradiționale românești de excepție. În descrierea fotografiilor, Mirela Vaida a postat și un mesaj care anunță clipul nou, în timp ce Cosmina Adam a menționat faptul că ambele provin din aceeași regiune a țării.

În curand! ☺️? #clipnou @cosmina_adam #folclor #moldovence #mirelavada #muzica, a scris Mirela Vaida pe contul său de Instagram.

Faceți loc la moldovence… în curând, se arată și în mesajul postat de Cosmina Adam.

Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct scoate o piesă cu videoclip împreună cu o altă artistă
Mirela Vaida și Cosmina Adam urmează să lanseze o piesă cu videoclip, împreună

Fanii, surprinși de anunțul celor două artiste. Ce complimente au primit Mirela Vaida și Cosmina Adam

Urmăritorii înfocați ai celor două vedete au răspuns cu entuziasm veștii dezvăluite de artiste. Atât Mirela cât și Cosmina au primit complimente din partea fanilor, care s-au arătat nerăbdători să vadă rezultatul final. Mesajele din dreptul fotografiilor de pe conturile de Instagram ale solistelor au fost pline de inimioare și aplauze, cele mai frumoase gânduri îndreptându-se de la fani către Mirela și Cosmina.

Super frumoase Sanziene, felicitări si o vara frumoasă plina de momente frumoase si fericite ?????❤️❤️❤️/ Sunteti frumoase❤️❤️/ Ce frumos! Minunat !!?/ Sunteti minunate❤️/ Sunteti foarte frumoase ❤️❤️❤️/ Minunate! Vă admir!❤️/ Mult succes pe mai departe! ❤️, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje primite din partea fanilor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...