Cu ce ștergi ecranul televizorului fără a lăsa urme. Trucul din bucătărie cu care nu dai greș niciodată

Cătălina Burghelea 08.11.2021, 13:34
Cu ce ștergi ecranul televizorului fără a lăsa urme. Trucul din bucătărie cu care nu dai greș niciodată

Îndepărtarea prafului și a murdăriei de pe ecranul televizorului nu este o sarcină dificilă. Mai greu este cu soluțiile folosite, fără a lăsa acele urme inestetice pe ecranul TV-ului. Din fericire, există un truc din bucătărie cu care nu ai cum să dai greș vreodată. Iată cu ce ștergi ecranul televizorului fără a lăsa urme.

Un truc fabulos te ajută să nu lași urme pe plasmă, în timp ce o ștergi

Ștergerea televizorului pentru a îndepărta murdăria, praful și urmele de degete se poate face cu o gamă de produse naturale, dar care vor da cele mai bune rezultate?

Curățarea corectă a televizorului nu numai că va proteja delicat ecranul plat, ci va crea și o imagine clară în momentul în care vrei să te uiți la serialul preferat. Un pas greșit ți-ar putea strica televizorul, deci ce ar trebui să folosești, de fapt, pentru o curățare delicată și o strălucire fără urme?

Soluție de curățat ecranul TV-urilor

Lustruirea casei poate părea ceva ușor, dar când vine vorba de dispozitivele mai delicate, cum ar fi televizorul, petele pot fi greu de evitat. Oțetul alb și apa distilată s-au dovedit a fi alternative de încredere, atunci când vine vorba de ștergerea ecranelor TV, dar cheia constă într-adevăr în tehnică.

Obținerea unui ecran fără urme atunci când ștergi murdăria de pe televizor se poate realiza cu aceste două metode-cheie. În primul rând, folosește mișcări circulare atunci când ștergi praful de pe TV. Apoi utilizează întotdeauna apă distilată.

Oțetul alb face treabă bună

A apela la soluțiile de curățare chimice din comerț poate părea o modalitate sigură de a șterge un ecran, dar ar putea provoca daune grave atât la nivel intern, cât și la exterior. În schimb, alternativele naturale mai blânde, cum ar fi oțetul alb, va face o treabă la fel de bună și va reda televizorului o strălucire perfectă.

Pentru a șterge ecranul televizorului, ai nevoie este: o sticlă cu pulverizator, oțet alb, lavetă din microfibră și apă distilată.

Cum să ștergi un LCD cu oțet alb

Amestecă părți egale de apă distilată și oțet alb într-o cană, apoi toarnă lichidul într-o sticlă cu pulverizator. Stropește pe televizor de la o distanță de 20 cm și folosește o cârpă din microfibră, pentru a șterge ușor soluția cu mișcări circulare. Laveta din microfibră va aduna particulele de praf fără a le dispersa în aer, ceea ce va prelungi curățenia ecranului pentru mai mult timp. De la distanță, verifică ecranul televizorului să nu aibă picături de apă rămase sau praf și repetă procedura, dacă este necesar.

De ce nu ar trebui să folosești niciodată apă de la robinet pe televizor

Apa distilată ar trebui să fie întotdeauna cea mai bună alegere când vine vorba de ștergerea prafului de pe ecranul televizorului. Fierbând apa și adunându-se picăturile distilate în oală, pentru a fi folosite la curățare, ai o soluție lichidă mai pură și mai curată cu care să-ți faci treaba.

Apa distilată este excelentă pentru ecranele TV deoarece: oferă protecție antistatică pentru a încetini viteza cu care se adună praful, este mai pură decât apa de la robinet și lasă o strălucire fără urme.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...