Cu ce se ocupă soţia lui Călin Popescu Tăriceanu. Loredana aduce bani serioşi în casă

Stan Filon 10.09.2021, 20:12
Cu ce se ocupă soţia lui Călin Popescu Tăriceanu. Loredana aduce bani serioşi în casă

Mulți români se întreabă cu ce se ocupă soţia lui Călin Popescu Tăriceanu! Ei bine, aceștia trebuie să știe că frumoasa Loredana Tăriceanu, în vârstă de 44 de ani, încearcă să-și facă loc în lumea modei, fiind designer vestimentar. Chiar dacă salariul ei este unul mic, venturile firmei sale sunt consistente.

Iată cu ce se ocupă soţia lui Călin Popescu Tăriceanu

Loredana Tăriceanu este soția cu numărul 5 al lui Călin Popescu Tăriceanu, în vârstă de 69 de ani. Diferența de vârstă reprezintă doar o cifră, deoarece cei doi se pare că se înțeleg de minune, la 8 ani de când au spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă.

Tânăra încearcă să-și facă un nume în lumea modei, care este un domeniu destul de dificil, dar se pare că are șanse reale, dacă stăm să ne uităm la încasările pe care le-a realizat firma ei. Deși din declarațiile de avere ale soțului reiese că Loredana ar avea un salariu de doar 2.000 de lei pe lună, firma ei o duce destul de bine. Societatea comercială pe care își desfășoară activitatea Loredana  raportat în ultimul an un profit de 140.000 de lei!

Cu ce se ocupa sotia lui Calin Popescu Tariceanu
Cu ce se ocupa sotia lui Calin Popescu Tariceanu

Loredana are un salariu modest

Chiar dacă la nivelul veniturilor declarate de celebrul ei soț, Loredana ar încasa lunar undeva în jurul a 2000 de lei lunar, în fapt firma ultimei doamne Tăriceanu a raportat un profit rezonabil în ultimul an, în jur de 140.000 lei, potrivit stiriesn.ro.

Între timp Călin Popescu Tăriceanu, un obișnuit al scenei politice din ultimii 20 de ani, se pare că s-a retras din atenția publicului, mai ales după alegerile parlamentare, când partidul său, ALDE, deși înghițit de partidul lui Victor Ponta, Pro România, nu a reușit să intre în Parlament.

În plus, Călin Popescu Tăriceanu are și o mică problemă cu legea. Procurorii DNA l-au inculpat într-un dosar în care este acuzat că a luat mită 800 de mii de dolari, pe vremea când era premierul României. “În calitatea menționată, inculpatul Popescu-Tăriceanu Călin Constantin Anton ar fi pretins (în cursul anului 2007) și ar fi primit (în cursul anului 2008), în mod indirect, de la reprezentanții unei companii austriece, foloase materiale în valoare de 800.000 USD, constând în plata unor servicii de consultanță, în schimbul exercitării atribuțiilor sale în așa fel încât să fie adoptate o serie de hotărâri favorabile companiei, respectiv hotărârile de guvern nr. 199/2008, 634/2008, 1193/2008 și 1451/2008.

Tăriceanu, acuzat că a primit mită 800 de mii de dolari

Fapta de pretindere a prim-ministrului Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu s-ar fi realizat, în perioada aprilie – mai 2007, în mod indirect, prin intermediul unui om de afaceri (trimis în judecată în anul 2019 pentru complicitate la luare de mită), care ar fi solicitat în numele prim-ministrului un comision de 10% din valoarea actelor adiționale/plăților la un contract comercial derulat de compania austriacă, în schimbul adoptării hotărârilor de guvern care urmau să permită acest lucru, conform intereselor companiei.

Fapta de primire de către prim-ministrul Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu, în cursul anului 2008, în mod indirect, s-ar fi realizat prin două acțiuni de primire (la 07.11.2008 a sumei de 500.000 USD și la 25.11.2008 a sumei de 300.000 USD).

Suma totală de 800.000 USD, reprezentând comisionul plătit de reprezentanții firmei austriece, prin intermediul unor companii offshore, ar fi fost folosită în beneficiul demnitarului, pentru acoperirea unor cheltuieli de campanie electorală, fiind transferată unei firme de consultanță”, notau procurorii în dosar.

Urmăriți Impact.ro și pe