Cu ce se ocupă și cum arată sora prezentatorului de la Antena 3, Mircea Badea. Imagine rară cu cei doi. Foto

Andrei Cezar 18.07.2020, 11:52

Mircea Badea este unul dintre cei mai cunoscuți și carismatici prezentatori TV din România. Felul extrem de tranșant cu care abordează unele subiecte arzătoare ale societății românești i-a adus de multe ori critici, însă jurnalistul nu este deloc deranjat de ele.

Cu toate că este cunoscut de o țară întreagă, nu multă lume știe că Mircea Badea are o soră, care-i seamănă foarte bine. Ea are un rol cheie la una din emisiunile difuzate de Antena 3.

Cu ce se ocupă și cum arată sora prezentatorului de la Antena 3, Mircea Badea

Natalia Badea este producător TV, scriitoare și profesoară de italiană. În trecut a ocupat un post important la Cotroceni, de translator, în timpul mandatului lui Emil Constantinescu. La venirea Papei Ioan Paul al II-lea în România, Naty, așa cum o alintă cunoscuții, a avut un rol chie în comunicarea dintre suveranul pontif și președintele Constantinescu.

”Când a venit Papa Ioan Paul al II-lea, am fost translatorul președintelui Emil Constantinescu în toate pregătirile și negocierile care s-au purtat atunci. Timp de patru ani am lucrat ca translator la Cotroceni”, a mărturisit sora celebrului prezentator TV.

De curând, Natalia și-a lansat cea de-a treia sa carte, romanul de dragoste ”Rămâi cu bine! Rămâi cu mine!”. Spectaculos este faptul că a reușit să îl scrie integral pe telefon.

”Împlinesc o vârstă rotundă și mi-am dăruit un autoroman. Am zis să îl scot acum. L-am scris tot pe telefonul mobil. Am încercat pe foi, am încercat pe laptop, dar nu am reușit. M-am gândit să îi și contactez pe cei de la Cartea Recordurilor să îi întreb dacă a mai făcut cineva așa. Romanul are șapte povești de iubire, o singură protagonistă, Clara Stănescu și fiecare poveste are o etichetă. Ea organizează o cină misterioasă. Finalul este unul foarte neașteptat.”, declara în urmă cu câteva luni Natalia Badea, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

Cu ce se ocupă și cum arată sora prezentatorului de la Antena 3, Mircea Badea. Imagine rară cu cei doi. Foto
Cu ce se ocupă și cum arată sora prezentatorului de la Antena 3, Mircea Badea. Imagine rară cu cei doi. Foto

Naty Badea: ”Îl iubesc pe Mircea necondiționat”

Când vine vorba de fratele său, Natalia Badea îl consideră pe carismaticul prezentator drept ”reperul de stabilitate” și persoana la care apelează de câte ori are nevoie de un sfat sau de susținere. Contrar aparențelor, Mircea Badea este o persoană sensibilă și generoasă, a soar lui.

”Mircea Badea este un om extraordinar, un om extrem de generos, un suflet foarte sensibil, un om de la care am foarte multe de învățat întotdeauna. Este reperul meu de stabilitate în sensul în care atunci când am o problemă este primul om pe care îl sun. Este foarte protector cu cei din jurul său. Are foarte mare grijă de oamenii din jur. Chiar dacă noi nu avem o relație foarte sentimentală, comunicăm fundamental, într-un fel al nostru numai de noi știut. Nu avem efuziuni sentimentale, însă știm amândoi că ținem unul la celălalt și știm exact ce reprezentăm unul pentru celălalt”,  a mărturisit Naty Badea pentru DC News.

”Îl iubesc pe Mircea așa cum este el, necondiționat.”, a mai mărturisit Naty Badea.

Natalia Badea lucrează în prezent la Antena 3 ca producător TV pentru emisiunea ”Previziuni”. Ea deține această funcție încă de când s-a înființat postul de telviziune, după cum a mărturisit chiar ea.