Cu ce se ocupă și cum arată iubita lui Tudor Chirilă. Imagini rare cu juratul de la PRO TV și aleasa lui. Foto

Redacția IMPACT 28.05.2020, 20:21
Cu ce se ocupă și cum arată iubita lui Tudor Chirilă. Imagini rare cu juratul de la PRO TV și aleasa lui. Foto

Tudor Chirilă se iubește cu o tânără pe nume Iulia Mîzgan. Deși este foarte discret în ceea ce privește viața de familie, juratul PRO TV postează adesea și poze cu cei dragi. De câțiva ani, aceștia formează un cuplu foarte frumos, iar iubirea lor a fost una ținută departe, aproape în totalitate, de lumina reflectoarelor.

Cu ce se ocupă și cum arată iubita lui Tudor Chirilă

Nu mulți știu cu ce se ocupă Iulia, partenera de viață a juratului de la Vocea României. Mama băiețeilor artistului nu face parte din showbiz-ul românesc. De aceea, Tudor Chirilă a preferat, încă de la începutul relației cu șatena, să o țină ceva mai departe de camerele de filmat. Aceștia au împreună doi copii, Iulia fiind o persoană discretă inclusiv în mediul online.

Cu ce se ocupă și cum arată iubita lui Tudor Chirilă. Imagini rare cu juratul de la PRO TV și aleasa lui. Foto
Artistul și partenera lui formează un cuplu de mulți ani și au împreună doi copii

Totodată, iubita lui Tudor Chirilă este cu 13 ani mai tânără față de cântăreț. Iulia Mîzgan este originară din Bistrița și a urmat și absolvit cursurile de la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti. Aceasta lucrează în cadrul unui departament de marketing, la un post de radio. Artistul a vorbit de mai multe ori despre viața lui, în ipostazele de familie, dar a preferat să nu ofere chiar foarte multe detalii.

„Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”, susținea Tudor Chirilă, despre iubita sa, în trecut, potrivit viva.ro.

Imagini rare cu juratul de la PRO TV și aleasa lui

Iulia îl însoțește foarte rar pe juratul de la PRO TV când acesta își face apariția pe la evenimentele mondene. Cei doi și-au început povestea de iubire în anul 2013 și după un an de relație deveneau părinții unui băiețel. Al doilea copil al cuplului a venit pe lume în vara anului 2016. Pe atunci, Iulia și-a ținut sarcina secretă, iar fericita veste că Tudor Chirilă urma să devină iarăși tătic a ieșit la iveală cu doar câteva luni înainte. Cei doi au anunțat că urmează să devină părinți a doua oară când s-au afișat la premiera unui film.

Urmăriți Impact.ro și pe