Cu ce se ocupă iubita lui Mario Mutu. „Eu o susțin”. Cere abonament de 5 dolari pe lună

Andreea Bisinicu 19.02.2023, 13:37

Mario Mutu este îndrăgostit până peste cap de iubita lui, Mara. Cei doi tineri se afișează tot timpul împreună, pe rețelele sociale, iar fiul „Briliantului” Adi Mutu o susține pe celebra cântăreață în cariera sa. Pe lângă veleitățile sale muzicale, Mara postează fotografii pentru o platformă destinată adulților.

Iubita lui Mario Mutu are cont pe Only Fans

Mario Mutu nu are nevoie de niciun fel de prezentare, fiind unul dintre cei mai cunosuți tineri crai ai României. Fiul fostului mare fotbalist, Adrian Mutu, și al actriței Alexandra Dinu are 21 de ani și este implicat într-o relație serioasă cu iubita lui, Mara, o cântăreață din România care i-a furat inima.

Aidoma celebrului său tată, Mario Mutu este un adevărat cuceritor, făcându-le să suspine pe reprezentantele sexului frmos. Din păcate pentru admiratoarele sale, fiul actriței Alexandra Dinu este complet amorezat de partenera lui de viață.

Puțini sunt cei care știu faptul că focoasa blondină are veleități muzicale și a colaborat, în trecut, cu reputatul producător Costi Ioniță.

Însă, pe lângă cariera sa în domeniul artistic, Mara distribuie fotografii incitante pe o cunoscută platformă de conținut destinat adulților, poze pentru care le cere abonaților săi să plătească un abonament în valoare de 5 euro pe lună.

Partenerul ei de viață, Mario Mutu, o susține în totalitate, sfătuindu-i pe oameni să se aboneze la profilul ei de pe OnlyFans.

„Normal că o susțin, dar de asta zic, cine vrea să afle de fapt ce postează, să se aboneze, că nu e ceea ce pare. Anumită lume crede probabil că sunt eu dezbrăcat, însă, dacă vor să afle dacă da sau nu, să se aboneze acolo.

Eu nici nu zic că apar, nici că nu, cine vrea să vadă să se înscrie. Eu locuiesc cu iubita mea, stă pe la mine.”, declara Mario Mutu, acum ceva timp.

Citește și Cum arată iubita lui Mario, fiul lui Adrian Mutu. Cei doi îndrăgostiți s-au afișat împreună în cel mai recent clip al brunetei. Galerie foto

 Cum s-au cunoscut Mario Mutu și Mara Georgescu

Solista Mara Georgescu și Mario Mutu au vorbit, prima dată, pe Instagram, unde au făcut schimb de mesaje. Deși cei doi aveau cunoștiințe comune, cei doi tineri consideră că le-a fost predestinat să fie împreună la momentul potrivit.

„Noi nu ne cunoșteam. Aveam prieteni comuni. El mi-a dat follow pe Insta, nu i-am dat înapoi. M-a scos. După, i-am dat eu. Nu mi-a dat înapoi.

L-am scos. S-a întâmplat asta de nu știu câte ori. La un moment dat ne-am dat amândoi și mi-a răspuns la story. A fost toată relația foarte spontană.

Da, la modul că nu te aștepți. De la Dumnezeu. Dacă Universul ne vrea împreună… Avem mai multe opțiuni, dar stăm împreună.

Par lucrurile grăbite în fața altora, dar la noi sunt naturale. Poate din afară spun că suntem de două luni împreună și deja ne-am mutat, dar așa s-au întâmplat lucrurile.”, declara Mara Georgescu pentru Fanatik, acum ceva vreme.

Urmăriți Impact.ro și pe