Cu ce se ocupa, de fapt, Corina Caragea înainte să devină cunoscută la Pro TV

Daria Petrescu, Rădulescu Valentin 22.07.2021, 09:31
Cu ce se ocupa, de fapt, Corina Caragea înainte să devină cunoscută la Pro TV

Corina Caragea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri sportive din țară. Se află de mai mulți ani la pupitrul știrilor de la Pro TV, însă, puțini sunt cei care știu cu ce se ocupa vedeta înainte de a deveni cunoscută pe micile ecrane. Dezvăluirea a fost făcută chiar de ea, într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp. Iată cu ce se ocupa, de fapt, Corina Caragea înainte să devină cunoscută la Pro TV.

Cu ce se ocupa, de fapt, Corina Caragea înainte să devină cunoscută la Pro TV

Corina Caragea se află la pupitrul știrilor sportive de la Pro TV de mai mulți ani, are o carieră așa cum și-a dorit și o viața personală discretă, pe care puțini o cunosc.

Corina Caragea este căsătorită din 2018 cu Robert Pongracz. Relația celor doi a început în 2013, iar nunta lor a avut loc în Italia, la Toscana.

Corina Caragea s-a născut în 1982, în Capitală și încă de când era mica își dorea să urmeze o  carieră în televiziune. A absolvit facultatea de Jurnalism și și-a făcut debutul în televiziune, la TVR. Ea a făcut parte din trupa de balet a emisiunii “Surprize, surprize”.

Cum a ajuns Corina Caragea la Pro TV şi ce meserie a avut înainte de televiziune

Înainte de a ajunge la Pro TV, Corina Caragea a fost angajata postului Realitatea TV, pentru o perioada scurtă de timp.

Cu toate acestea, prima meserie a Corinei Caragea  a fost în domeniul modelling. De asemenea,  ea și-a câștigat banii din apariţiile în reclame. Corina a făcut și cursuri de modelling, iar în scurt timp s-a întreținut din această meserie, pe care a practicat-o cu succes.

„Am auzit de o agenție care făcea cursuri de modelling, adică era o colegă mai mare care mergea acolo, m-am înscris și eu, și acolo am cunoscut oameni care lucrau cu alte agenții. S-au legat lucrurile, mi-am luat diploma aceea, care mi-a deschis niște porți”, mărturisea vedeta de la Pro TV, într-un interviu acordat în urmă cu ceva vreme.

Cum se menține Corina Caragea în formă

Corina a reușit de-alungul anilor să își mențină silueta perfecta. Sportul și alimentația sănătoasă au dat rezultate, iar aceasta este una dintre cele mai sexy prezentatoare TV.

„Fac sport cât să îmi mențin starea de sănătate și corpul în formă bună. Atât. Nu exagerez și nici prea harnică nu sunt. (zâmbește) Merg la meciuri de fotbal sau baschet și încurajez pe oricine să își ducă copilul la sport pentru nenumăratele lui beneficii.

Am grijă să nu exagerez cu mâncarea, să evit băuturile acidulate și prăjelile, dar repet, nu exagerez. Mănânc ce vreau, însă moderat”, spunea Corina pentru VIVA!

În cadrul aceluiași interviu, Corina Caragea a spus câteva cuvinte despre cum este ea.„ Sunt un om normal cu rele și bune. (zâmbește) Sunt echilibrată și pragmatică, fidelă și conservatoare.

Am aceiași prieteni de-o viață, la care țin foarte mult și cu care îmi petrec timpul liber. Fie că plănuim o călătorie sau o ieșire la film ori o cafea”.

Urmăriți Impact.ro și pe