Cu ce se ocupă acum mama lui Cristian Cioacă. Femeia crede că Elodia e în viaţă

Ana Anitoiu, Ștefan Olteanu 13.10.2021, 20:32
Cu ce se ocupă acum mama lui Cristian Cioacă. Femeia crede că Elodia e în viaţă

Mama lui Cristian Cioacă consideră că fiul ei este nevinovat și că, de fapt, Elodia Ghinescu este personajul negativ din povestea la finalul căreia fostul polițist a ajuns la închisoare. Ea crede că avocata este în viață și caută răzbunare. Iată cu ce se ocupă în prezent femeia.

Când ar putea ieși Cristian Cioacă din închisoare

Avocata Elodia Ghinescu a dispărut la data de 29 august 2007. Deși nu i-au fost descoperite rămășițele, ea a fost declarată moartă, iar soțul ei, Cristian Cioacă, a fost condamnat în 2014 la 15 ani și 8 luni de închisoare.

El trebuie să execute cel puțin trei sferturi din pedeapsă înainte de a putea fi eliberat, ceea ce nu este pe placul familiei Elodiei Ghinescu.

”Ar veni undeva la 11 ani şi 9 luni de închisoare. La ceea ce a executat se mai scad zilele pe care dumnealui le-a lucrat, a făcut diferite cursuri, a participat la diferite activităţi, arestul preventiv pe care dumnealui l-a executat anterior momentului condamnării definitive”, a declarat la începutul acestui an avocatul familiei Ghinescu, Crina Radu.

Cu ce se ocupa acum mama lui Cristian Cioaca. Femeia crede ca Elodia e in viata
Cristian Cioaca si Elodia Ghinescu

Cu ce se ocupă mama lui Cristian Cioacă

Mama lui Cristian Cioacă a rămas văduvă în 2011, atunci când Emil, tatăl fostului polițist, a murit la vârsta de 62 de ani. Femeia locuiește în comuna Uda din județul Argeș, la 35 de kilometri de Pitești și acceptă că fiul ei și-a omorât soția.

“Poate peste un an eu nu voi mai fi, dar credeţi-mă, eu vă zic că Elodia este în viaţă şi se răzbună. Ea cu Cristi se certau mereu şi ea îi reproşa că aduce mai mulţi bani decât el în casă. Acum e în viaţă, şi se răzbună pe Cristi, ăsta e scopul ei”, a declarat mama lui Cristian Cioacă.

Potrivit primarului din Uda, Dumitru Drăgușin, mama lui Cristian Cioacă este pensionară, iar fiica ei o vizitează mereu și o ajută cu de toate. În rest, femeia stă singură, are grijă de livadă și se ocupa și de niște stupi într-o perioadă, potrivit fanatik.ro.

”Ea provine dintr-o familie muncitoare, se descurcă singură, nu are nevoie de ajutorul nimănui. Cât despre Covid, la noi în sat nu e nici un caz acum și nici nu a fost. Suntem vreo 2000 de locuitori, dar avem grijă cum trebuie, plus că s-a făcut și multă țuică și ne descurcăm și mai bine”, a mai spus primarul.

Mama Elodiei Ghinescu nu are liniște

De cealaltă parte, mama Elodiei Ghinescu nu se poate împăca cu faptul că nu își poate vedea nepotul, pe Patrick. Ultima dată când l-a văzut, copilul era în clasa a doua. Băiatul este în grija surorii lui Cristian Cioacă, care a cerut ca numele lui de familie să fie schimbat.

”Deși am câștigat peste tot în instanță, ei nu i-au dat voie să ne vadă, să ne întâlnim cu el. Acum e mare, e deja în clasa a VIII-a, va fi licean în curând. Mătușa lui, sora lui Cioacă, este cea care îl crește, l-a învățat de rău, să vorbească urât. Avem speranță, nu ne-o pierdem, că poate cândva va veni și la noi”, spunea mama Elodiei Ghinescu în 2019.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...