Motivul pentru care Adrian Cristea nu-i plătește pensie alimentară fiicei sale. Dezvăluirea făcută de Denisa Nechifor (Exclusiv)

Badea Violeta 16.10.2021, 20:02
Motivul pentru care Adrian Cristea nu-i plătește pensie alimentară fiicei sale. Dezvăluirea făcută de Denisa Nechifor (Exclusiv)

Adrian Cristea și Denisa Nechifor au format un cuplu timp de nouă ani. Din păcate, cei doi s-au despărțit în perioada în care ea era însărcinată cu fiica lor, Rania, în vârstă de 12 ani. Cu toate că pare greu de crezut, Denisa Nechifor își  crește copilul din banii ei. Iată motivul pentru care fostul fotbalist nu-i plătește pensie alimentară fiicei sale.

De ce Adrian Cristea nu-i plătește pensie alimentară copilului său

Adrian Cristea, în vârstă de 37 de ani, a fost considerat o adevărată speranță a fotbalului românesc. Acesta a evoluat atât la Dinamo, cât și la FCSB, iar antrenorii îi prevedeau un viitor strălucit. Între timp, cel poreclit cândva „Prințul” a pus ghetele în cui și s-a retras definitiv din fotbal.

Pentru a avea din ce trăi, el s-a implicat în lumea afacerilor și a crezut că va da lovitura cu un atelier de croitorie, ba chiar a lansat o linie de costume bărbătești. Însă, succesul s-a lăsat așteptat, iar câteva luni mai târziu a dat faliment. Astfel, Denisa a fost obligată să-și crească copilul mai mult singură. Ea a renunțat să-i ceară pensie alimentară fostului fotbalist de dragul copilului. Denisa Nechifor și-a dorit foarte mult ca Rania să aibă o relație bună cu tatăl ei.

„Sunt într-o relație foarte bună cu Adrian, de dragul copilului nostru. Am lucrat la asta foarte mult, fiindcă mi-am dorit ca fetița să aibă și mama, și tata.

Ca atare, Adrian a avut mereu ușa casei copilului său deschisă. A venit când a vrut, când a putut, când nu era ocupat.

În plus, nu i-am cerut niciodată pensie alimentară. Dacă a vrut să-i cumpere Raniei ceva anume, a făcut-o. Dacă a vrut să-i dea bani, a făcut-o”, a declarat mama copilului lui Adrian Cristea, citată de Playtech.ro.

Adrian Cristea, Denisa Nechifor si copilul lor
Adrian Cristea, Denisa Nechifor si copilul lor

Ce spune Denisa Nechifor despre căsătorie

Denisa Nechifor o duce foarte bine. Fosta iubită a fotbalistului are câteva afaceri, iar restul timpului il dedică creșterii copilului. Însă, Denisa Nechifor nu exclude varianta unei căsătorii. Mai mult, ea și-ar dori să devină, din nou, mamă.

„Nu am renunțat niciodată la căsătorie. Cine spune așa ceva, înseamnă că nu mă cunoaște. Încă sper să mă căsătoresc, chiar dacă mă apropii de un anume prag al vieții. Mai mult, vă spun cu sinceritate că îmi doresc să fiu iar mamă. Încă un copil sau doi sunt bineveniți!

Numai că am ajuns la vârsta la care nu mă joc cu cuvintele. Pentru toate acestea e nevoie de doi. Și încă nu suntem doi!”, a dezvăluit Denisa Nechifor pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...