Cu ce s-a confruntat Diana Enache de la Pro Tv în timp ce era reporter. „Nu este o legendă” (exclusiv) VIDEO

Anca Manolica 06.01.2023, 16:18
Cu ce s-a confruntat Diana Enache de la Pro Tv în timp ce era reporter. „Nu este o legendă” (exclusiv) VIDEO

Diana Enache, știrista de la Pro TV, se laudă cu o siluetă de invidiat. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playtech Știri, aceasta a dezvăluit care este secretul său. Potrivit spuselor sale, ea este adepta celebrei metode intermittent fasting, pe care o urmează multe celebrități de la Hollywood. Iată cu ce greutăți s-a confruntat în timp ce era reporter.

Secretul siluetei perfecte a Dianei Enache

Diana Enache este o prezență veche la pupitrul știrilor de la Pro TV, reușind să își atragă simpatia multor telespectatori. Aceștia o apreciază pentru profesionalistul de care dă dovadă la locul de muncă, dar și pentru felul în care arată. Are o siluetă de invidiat pe care multe femei și-ar dori-o.

Dar pentru asta, ea urmează un program destul de strict. De ani buni, pentru știrista de la Pro TV intermittent fastingul a devenit un stil de viață, reușit să se mențină în parametri ideali de greutate mâncând doar într-un anumit interval orar. De altfel, multe dintre starurile celebre de la Hollywood urmează acest regim.

„Fac acest intermittent fasting de când nici nu se numea așa. Adică nu mănânc niciodată dimineața și mănânc după ora 14:30 – 15:00. Și pot să mănânc și până la 22:00, deci am o pauză foarte mare între mese.

Și trebuie să recunosc că am rămas cu un obicei destul de prost, dar iată că s-a obișnuit organismul. Mănânc destul de dezordonat, dar măcar nu mănânc mult. Cam ăsta este secretul”, a spus Diana Enache, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Diana Enache
Diana Enache

Cu ce probleme s-a confruntat în vremea când era reporter

Până să ajungă să prezinte știrile, Diana Enache a făcut muncă de teren, fiind unul dintre reporterii de bază care transmiteau informațiile de a locul faptei. Iubind ceea ce făcea și fiind mereu preocupată să nu rateze nimic, de multe ori pleca la muncă înainte de a lua micul dejun. De altfel, așa a și ajuns vedeta de la Pro TV să adopte intermittent fastingul.

„Din cauza terenului. Când făceam teren, când eram reporter, nu apucam să mănânc. Nu este o legendă, nu este un mit că nu ai timp să mănânci pe teren. Efectiv erau zile în care nu apucam să mănânc de dimineață până seara, mi-era foarte foame, eram și eu și echipa înfometați.

Trecea senzația de foame, după care mai mâncam a doua zi”, ne-a povestit știrista. Diana susține că nu s-a confruntat cu stări de amețeală din cauza nemâncării. “Nu, adrenalina de pe teren mă ținea bine în formă, mă ținea bine pe două picioare”, a mai povestit aceasta.

Citește și: Gluma pe care o folosesc știristele de la Pro TV Amalia Enache și Diana Enache când sunt confundate: “Vorbește cu verișoara mea primară, te rog!”

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...