Cu ce probleme se confruntă Larisa Drăgulescu. Fosta soție a lui Marian rupe tăcerea: „Îmi este foarte greu”

Olteanu Mariana, Coteț Alexandru 31.05.2023, 21:50

Larisa Drăgulescu urmează să devină mămică pentru a treia oară. Însă, sarcina nu decurge atât de bine pe cât se aștepta. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu susține că nu doarme prea bine noaptea. Problemele cu care se confruntă ar putea lua sfârșit după ce aceasta va naște.

Familia Larisei Drăgulescu se va mări curând. Aceasta poartă în pântec cel de al treilea copil. Însă, pe zi ce trece sarcina devine destul de greu de suportat. Din cauza greutății pe care o are burtica, aceasta reușește cu greu să adoarmă. Larisa Drăgulescu susține că fiecare zi este din ce în ce mai greu de suportat.

În ultimul an, vedeta a avut parte de multe realizări pe plan personal. Aceasta și-a refăcut viața și și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat. Din luna februarie, cei doi formează un cuplu. O lună mai târziu, aceasta anunța o altă veste minunată. Larisa Drăgulescu urma să devină mamă. Această veste a fost un motiv de bucurie.

Însă, fiecare sarcină prezintă anumite dificultăți. Orele de somn nedormite și-au spus cuvântul, iar vedeta pare a început să fie obosită. Mai mult, burtica pare că ăi dă bătăi de cap datorită greutății.

În această perioadă, acesteia i s-a recomandat să nu facă sport. Această recomandare nu este una greu de urmat, deoarece oricum nu putea face mișcare.

”Sunt bine. Simt că e mai greu așa, mi se pare foarte grea burtica, o simt foarte grea și este din ce în ce mai greu. Abia aștept să treacă timpul, să nasc. Ziua mai trece cum mai trece, nu simt chiar așa de greu, dar noaptea îmi este foarte greu, nu dorm bine, nu mă odihnesc, este greu”, a declarat Larisa Drăgulescu, la Antena Stars.

Larisa Drăgulescu va fi mamă de băiat

Una dintre întrebările care stau pe buzele fanilor este dacă bebelușul va fi fată sau băiat. Larisa Drăgulescu va fi mamă de băiat. Acest lucru o face nespus de fericită.

Această veste a adus zâmbetul și pe fața iubitului ei.Potrivit vedetei, vestea că cel mic va fi băiat l-a bucurat în special pe tatăl copilului. Larisa mărturisește că el s-a bucurat mai mult decât acesta.

Larisa Drăgulescu are doi copii. Din prima căsnicie a rezultat o fată pe nume Beatrice, care are în prezent 18 ani dar și un băiat pe nume Richard, în vârstă de 17 ani. Tatăl celor doi copii este Marian Drăgulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe