EXCLUSIV

Câți bani a investit Marian Drăgulescu în academia sa de gimnastică. Recunoaște că îi merge foarte bine. „Am 150 de copii”. EXCLUSIV

Beatrice Dumitru 26.01.2023, 23:00
Câți bani a investit Marian Drăgulescu în academia sa de gimnastică. Recunoaște că îi merge foarte bine. „Am 150 de copii”. EXCLUSIV

De când și-a deschis propria lui academie de gimnastică, Marian Drăgulescu a reușit într-un timp relativ scurt să aducă la sală peste 100 de copii, potrivit mărturisirilor făcute de acesta în exclusivitate pentru Impact.ro. Fostul gimnast de talie mondială nu ne-a ascuns faptul că a mers personal prin școli și că a făcut o promovare puternică și pe paginile sale de socializare.

„Am deja 150 de copii, cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani”

Marian Drăgulescu s-a chinuit ani buni să-și deschidă propria sa academie de gimnastică. Cum însă nu a reușit să obțină fonduri europene, fostul campion a apelat la bugetul personal pentru a-și vedea visul cu ochii. A investit peste 50.000 de euro, achiziționând aparate performante și tot ceea ce este nevoie pentru ca un copil să poată face pasul și spre marea performanță, dacă va dori acest lucru.

La doar câteva luni de când a deschis porțile academiei, care-i poartă numele, „Marocanu” se poate lăuda deja cu o primă „medalie”. Mai precis, nu mai puțin de 150 de copii i-au călcat pragul, un număr oarecum mare, având în vedere că în ultimii ani, de când acest sport nu mai are strălucirea de altădată în competițiile de anvergură, interesul pentru gimnastică în rândul micuților a scăzut considerabil, iar baza de selecție este din ce în ce mai restrânsă.

Câți bani a investit Marian Drăgulescu în academia sa de gimnastică. Recunoaște că îi merge foarte bine. „Am 150 de copii”. EXCLUSIV
Marian Drăgukescu, fost campion mondial la gimnastică.

„Am deja 150 de copii, cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. Avem mai multe fetițe decât băieței. Sunt copii care practică și alte sporturi, gen dansuri, karate, care doresc să învețe și anumite elemente din gimnastică. Și unde pot să le învețe cel mai bine, decât la noi la academie”, ne-a spus Marian, pentru Impact.ro.

„Am mers personal, în școli”

Marian Drăgulescu s-a ocupat, personal ca să atragă cât mai mulți copii spre acest sport. A fost în școli și a ținut chiar și lecții de sport. Iar, în prezent, fostul campion caută să mai angajeze antrenori.

„Am fost prin cinci școli, și-n grădinițe. Am fost personal. Am ținut și ore de sport cu copiii. Noi suntem peste tot, avem și site, mergem și prin școli. Am întâlnire cu câțiva antrenori, pentru că mai avem nevoie”, a adăugat el. Cum academia îi ocupă acum foarte mult timp, fostul sportiv a completat că în următorii ani refuză să mai participe la vreun reality-show: „Nu mai plec nicieri, pentru că am treabă”.

Fiul lui își face trupă

Chiar dacă nu-și vede prea des cei doi copii pe care-i are cu Larisa Drăgulescu, deoarece stau în Reșița, fostul gimnast este foarte preocupat de viitorul acestora.Marian Drăgulescu ne-a mărturisit că fiul său, Richard, în vârstă de 16 ani, care studiază chitara și cântă, își va face trupă.

Mai trebuie să găsească un toboșar și își face trupă. Momentan vor cânta cover-uri, dar apoi au nevoie de un compozitor care să le facă și piesele lor. El studiază chitara, deja, de un an de zile”, ne-a mai declarat Marian Drăgulescu, exclusiv pentru Impact.ro.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...