Cu ce probleme de sănătate s-a ales Daniela Crudu, după ce a fost bătută de iubit. Sora ei a dezvăluit tot. Detalii șocante

Redacția IMPACT 11.02.2020, 13:17
Cu ce probleme de sănătate s-a ales Daniela Crudu, după ce a fost bătută de iubit. Sora ei a dezvăluit tot. Detalii șocante

Daniela Crudu a trecut prin momente înspăimântătoare, după ce a fost supusă la un tratament violent. Autorul momentelor de groază, oferite vedetei de televiziune, a fost chiar iubitul acesteia. Bărbatul de origine croată a trimis-o pe Daniela direct în spital, în weekendul care s-a încheiat. Sora acesteia, Ana Maria, a făcut de curând mai multe precizări, în legătură cu starea de sănătate a acesteia.

Cu ce probleme de sănătate s-a ales Daniela Crudu, după ce a fost bătută de iubit

Fosta asistentă TV de la Antena 1 a avut nevoie de îngrijiri de specialitate, fiind internată într-un spital din București, duminică. Daniela s-a aflat în raza loviturilor pe care iubitul ei Seco Dubravko, de origine croată, i le-a aplicat în mod nemilos. Inițial se știa că aceasta este în perioada de refacere și că ar avea nasul spart, și un traumatism cranian. La acestea se adaugă și o entorsă la nivelul gleznei. Vedeta a mai avut nevoie și de o operație efectuată de urgență, de către medici. Lucrurile nu ar fi, în realitate, atât de bune pentru fosta asistentă a lui Dan Capatos.

Cu ce probleme de sănătate s-a ales Daniela Crudu, după ce a fost bătută de iubit. Sora ei a dezvăluit tot. Detalii șocante
Daniela Crudu a fost bătută de iubit și a ajuns dumincă la un spital din Capitală

Printre traumatismele suferite de aceasta au fost un traumatism cranio-facial, vedeta fiind practic la un pas de moarte, după ce a sărit din mașina agresorului. Iubitul ei a dat-o cu capul de bordul autovehiculului în care se aflau.

Sora ei a dezvăluit tot. Detalii șocante

Detaliile legate de cazul Danielei Crudu sunt foarte tulburătoare. Deși a mărturisit că era cu bărbatul de origine croată într-o relație de lungă durată, acesta nu se mai manifestase niciodată violent sau similar. La scurt timp după ce a sărit din mașină, aceasta a fugit într-o benzinărie, unde a telefonat după ajutor.

“Daniela este bine acum. Am văzut că s-a scris că este internată. Nu, nu este. A fost la spital, într-adevăr, dar nu este internată și nu a fost supusă niciunei operații. Are ochii umflați, este vânată, e lovită la nas și are entorsă la picior. Momentan e acasă, are nevoie de odihnă…”, a povestit Ana Maria, sora Danielei.

Traumele cu care a rămas Daniela Crudu nu au fost doar cele fizice. Episodul violent a băgat-o pe vedetă într-un șoc foarte mare. De aceea, atunci când a ajuns să fie chestionată de autorități, polițiștii s-au speriat de starea în care se afla aceasta. Daniela Crudu nu era deloc coerentă în declarații și nu se putea stăpâni din plâns. Se pare că bătaia suferită i-a lăsat și răni de ordin psihic foarte adânci.

”Daniela era foarte speriată și plângea atunci când a fost rugată de polițiști să dea declarați. Tremura toată, nu putea să fie coerentă și spunea întruna ”mi-e frică”, ”mi-e frică”, nu vreau să depun plângere împotriva lui, nu vreau să mi se întâmple ceva și mai rău”, au povestit martorii din spital, potrivit celor de la cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe