EXCLUSIV

Cu ce problemă se confruntă Mirela Vaida de când are trei copii. Vedeta nu s-a sfiit să recunoască: „Chiar ne amuzăm” EXCLUSIV

Andreea Archip 06.07.2022, 21:52

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii “Access Direct” de la Antena Stars își dorește o familie numeroasă, chiar dacă are deja 3 copii. Problema rămâne casa, care a fost proiectată pentru 2 copii, iar în momentul în care ea și soțul ei, Alexandru, s-au mutat, aveau deja cu un copil mai mult. Prezentatoarea a povestit, pentru impact.ro, că se amuză pe marginea acestui subiect.

Mirela Vaida își dorește gemene

Mirela Vaida și-a dorit cu ardoare să devină mamă, mai ales că până la 32 de ani ea pierduse două sarcini, experiențe nefericite, care au marcat-o. La acea vreme, vedeta TV și soțul ei, Alexandru, au luat în calcul că, la un moment dat, vor deveni părinții a doi copii, iar casa în care locuiesc în prezent a fost construită pentru o familie care numără în total 4 membri.

Surprinzător este faptul că Mirela și partenerul său de viață sunt dispuși să o ia de la capăt cu schimbatul scutecelor și ar fi pregătiți să execute acest lucru la dublu, pentru doi bebeluși. Dorința lor ar avea toate șansele să se concretizeze, mai ales că în familia Mirelei s-au născut gemeni.

“Mă gândesc că parcă deja se face diferența prea mare între cel mai mic și următorul care ar veni, Tudor a făcut 3 ani în aprilie. Dacă nu ne-am apucat încă, mai trece un an cel puțin până îl faci, se face diferența prea mare și după aceea te obișnuiești cu ei mari și nu îți mai vine să o iei de la capăt. Dar, niciodată nu spunem niciodată.

Eu mă consider o mamă tânără și m-am descurcat foarte bine cu toți trei. Pe mine nu mă sperie nici dacă vin 2, ceea ce ar fi foarte tare să vină doi o dată sau două o dată. Avem gemeni în familie, a avut bunica mea gemene, chiar dacă nu au trăit, din păcate, că așa erau vremurile, dar a născut două fetițe gemene pe cale naturală. Atunci sunt șanse”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, Mirela Vaida.

Cu ce problema se confrunta Mirela Vaida de cand are trei copii
Mirela Vaida, alaturi de sot si cei trei copii ai lor

Casa era prevăzută pentru 2 copii

În prezent, ea și Alexandru au o fetiță, Carla, și doi băieți: Vladimir și Tudor. Mirela Vaida are de câțiva ani o bonă, care o ajută la creșterea celor 3 copii, pentru ca ea să poată să se împartă între emisiunea live de la Antena Stars, spectacolele de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase și concerte. Când s-a născut cel de-al treilea copil, Tudor, Mirela a beneficiat și de ajutorul soacrei sale.

Mama lui Alexandru s-a pensionat în urmă cu trei ani și s-a mutat pentru aproximativ un an la București, ca să se ocupe îndeaproape de nepoți. Între timp, ea s-a întors în orașul natal, Cluj Napoca.

“Chiar ne amuzăm, pentru că noi am proiectat casa pentru doi copii, deja a venit al treilea când era gata casa și, dacă mai vin încă două fete, nu știu, ne mutăm că nu mai avem loc. Dar suntem bine, ne descurcăm de minune, ne-am format deja ritmul”, a precizat ea.

Mirela Vaida recunoaște că îi este greu să le spună copiilor “nu” atunci când îi cer jucării.

“Au munți de jucării, nu e bine, dar mergem pe ideea că pe vremea noastră nu erau și acum dacă sunt, lasă copiii să se bucure. Și le lăsăm și noi mai departe verișorilor lor care sunt mici și care vin din urmă. Deci familie mare, nu se pierde nimic, totul se consumă”, a adăugat Mirela.

Urmăriți Impact.ro și pe